'Walking in a Winter Wonderland...' De kersthit komt in de decembermaand tot leven in Enschede. Ook al dalen de temperaturen onder het vriespunt, van 10 december t/m 8 januari laat de binnenstad zich van haar warmste kant zien. Op de Oude Markt staat een schaatsbaan waar je heerlijk over het ijs kunt zwieren of kunt genieten van een warme chocolademelk in het Schaatscafé. De binnenstad is sfeervol verlicht, er is een Stadsherberg met culturele activiteiten en overal kom je verrassingen in kerstsfeer tegen: van de romantische Long Lane of Love in de Langestraat tot optredens van koren. Nou de sneeuw nog…

Schaatsbaan

Een grote publiekstrekker binnen Winter Wonderland is 30-meter lange, deels overdekte en prachtig aangeklede schaatsbaan op de Oude Markt. Kinderen (en ouders) beleven volop plezier aan het schaatsen en kunnen zich daarna opwarmen aan een chocomelk of glühwein in het aangrenzende schaatscafé. Neem zelf je schaatsen mee en kom schaatsen. Zelf geen schaatsen? Je kunt ze ook huren bij de schaatsbaan.

Openingstijden:

Elke dag van 10.00 tot 21.00 uur*

Entree € 3,50 / Schaatshuur € 1,50

*Met Kerst en Oud & Nieuw gelden er afwijkende tijden. Deze worden t.z.t gepubliceerd

Stadsherberg

Stadhuis, burgerzaal

Tussen Kerst en Oud en Nieuw is de burgerzaal van het stadhuis voor iedereen de warmste place to be. Dankzij een dagelijks soepverhaal - opgediend met een (gratis) kopje soep, vandaar - optredens, workshops, kleine hapjes, een sing-a-long en veel meer. De Stadsherberg is er voor iedereen. Het programma volgt z.s.m.

En: dit jaar trekt de warmte ook naar buiten, met onder meer activiteiten onder de bogen van het Stadhuis.

Long Lane of Love

Langestraat

December is ook warmte en liefde! De Long Lane of Love wordt daarom ook dit jaar geheel in stijl romantisch versierd met knuffelbomen, hartjesverlichting, een 'Bevestig je liefde' slotjes en 'vrij-plaats': het hartenbankje.

Impressie 2015

Promo 2015