In Enschede is er bijna altijd wel iets te doen. Er worden vaak evenementen georganiseerd in de bruisende binnenstad. Er is een uitgebreid winkelaanbod, de winkels zijn ook vaak op zondag geopend. Op de Oude Markt is veel horeca, met veel gezellige bars en kroegen. Kijk hier waar je het beste kunt uitgaan. Er is veel cultureel aanbod, bijna elke dag is er wel ergens een theatervoorstelling of expositie die je kunt bezoeken. In de nabijheid van de stad vind je rust en ruimte. Wil je weten wat er vandaag te doen is? Kijk dan in de agenda. Hier vind je alle activiteiten die in Enschede en omgeving plaatsvinden.

Zien & doen in Enschede

 1. Grolsch Brouwerij Tour

  Dé plek waarin vakmanschap, karakter en authenticiteit samenkomen is in de Grolsch Brouwerij. Met de Grolsch Brouwerij Tour ontdek jij alle …

 2. Skicentrum Moser

  Skicentrum Moser beschikt over drie kunststof skipistes die verschillen in moeilijkheidsgraad. Ook is er een gezellig restaurant.

 3. IJsbaan Twente

  Beleef volop ijsplezier voor jong en oud op de volledig overdekte ijsbaan. Op het snelle ijs van de 400 meterbaan kan iedereen heerlijk zijn …

Creatieve workshops en rondleidingen

Boek nu bij de Tourist Info Enschede Shop

 1. Tourist Info Enschede

  Workshops en arrangementen

  Lekker creatief bezig zijn? Meer te weten te komen over de geschiedenis van de stad of van de Synagoge? Bekijk het veelzijdige aanbod.

 2. Workshop Leonice

  Leonice....daar word je vrolijk van!

  Leonice staat voor het beschilderen van potjes, huisjes, aardbeienpotten, tapasschaaltjes en nog veel meer.

 3. Historische stadswandeling

  incl. kop koffie/thee en iets lekkers

  De (textiel) geschiedenis van Enschede staat bij deze wandeling centraal. De stadsgids neemt je mee naar de mooie historische plekjes van de binnenstad.