Agenda

Wat is er te doen in Enschede? Alle aanbod op gebied van cultuur, tentoonstellingen, exposities, film, uitgaan, cabaret, muziek en meer vind je in deze uitgebreide agenda.

Performance, Objects, Bodies

Aanvang
Locatie
Tetem, Enschede

In Tetem is de interactieve tentoonstelling van Marit Mihklepp en Ludmila Rodrigues te beleven, waarin de interactie en communicatie tussen de mens en haar omgeving onderzocht wordt.

Silent Majority

Aanvang
Locatie
Tetem, Enschede

Bij Tetem is de tentoonstelling Silent Majority te zien. Hierin hebben vier kunstenaars onderzoek gedaan naar de stille middengroep in onze samenleving.

Vive Piaf!

Nadja Filtzer

Aanvang
Locatie
Concordia Theaterzaal (geplaceerd)

Nadja Filtzer en haar muzikale collega's nemen je mee in de achtbaan van Piafs leven en haar chansons.

Vivre Sa Vie

Jean-Luc Goddard

Aanvang
Locatie
Concordia Film - Theater, Enschede

Jean-Luc Godards lofzang op de schoonheid van zijn toenmalige muze en vrouw Anna Karina

Darkest Hour

Joe Wright

Aanvang
Locatie
Concordia Film - Theater, Enschede

Bezoek deze film op de premièredonderdag voor slechts 5,- euro! Bovendien krijg je die avond een korte inleiding door een filmkenner. Gary Oldman schittert als Winston Churchill op een cruciaal punt in de wereldgeschiedenis. Ook met Kristin Scott Thomas en Ben Mendelsohn.

Openbare avond Spirituele Ontwikkelingsgroep Inner Circle

Met Pien Zijlstra

Aanvang
Locatie
Speeltuin Voortsweg, Enschede

Pien Zijlstra zal voor je deze avond contact maken met je overleden dierbaren. Zij maakt hierbij gebruik van de Engelse methodiek en van voorwerpen. Zij heeft haar opleiding in mediumschap gevolgd bij de Zwanenhof in Zenderen. Ze maakt hierbij gebruik van de Engelse methodiek. Er zullen je dan gedeelde herinneringen, karaktereigenschappen en andere specifieke bewijzen doorgegeven worden zodat je zeker weet dat je dierbaren nog om je heen zijn. Je hoeft geen foto’s of voorwerpen mee te nemen.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Martin McDonagh

Aanvang
Locatie
Concordia Film - Theater, Enschede

Heerlijke, alom geprezen, zwarte komedie met een glansrol van Frances McDormand (Fargo). Bekroond in Venetië én Toronto en bekroond met 4 Golden Globes!