Agenda

Wat is er te doen in Enschede? Alle aanbod op gebied van cultuur, tentoonstellingen, exposities, film, uitgaan, cabaret, muziek en meer vind je in deze uitgebreide agenda.

Nationaal Theaterweekend

Voor maximaal € 10,- naar het theater

Aanvang
Locatie
Diverse locaties

Theater Concordia, Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede nemen deel aan het Nationaal Theaterweekend op 26, 27 & 28 januari 2018. Voor maximaal €10,00 per kaartje kun je naar de voorstellingen.

Siroe, re di Persia - Première

Nederlandse Reisopera

Aanvang
Locatie
Wilminktheater, Enschede

Deze barokopera voelt als een verhaal uit ‘Duizend-en-een-nacht’ en is zowel een sprookje over goed en kwaad als een ontroerend verhaal over échte mensen. De Nederlandse Reisopera combineert de prachtige muziek, vol virtuoze bravoure-aria’s en lang uitgesponnen zanglijnen, met een kleurrijke enscenering.

Pop Secret voorronde

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede & Atak

Aanvang
Locatie
De Kleine Willem, Enschede

Maak kennis met het Twentse poptalent tijdens de voorrrondes van Pop Secret.

Cabaret Hellup : Alles wankelt

Aanvang
Locatie
Het Vestzaktheater, Enschede

“Na een avond stevig doorhalen word je de volgende morgen wakker met het gevoel dat alles wankelt. Ook als je naar de wereld om je heen kijkt zou je dat idee kunnen krijgen en eenmaal buiten valt het dan toch weer mee. Maar is dat echt zo of willen we de werkelijkheid liever niet zien? Zo zijn er 1001 vragen en zou de waarheid zomaar in het midden kunnen liggen”.