Nieuws

 1. Uitagenda maart

  Elke maand verschijnt de gedrukte Uitagenda, met daarin een overzicht van het vrije tijds- en uitgaansaanbod in Enschede. Bekijk hier de Uitagenda van maart.

 2. Uitagenda Februari

  Elke maand verschijnt de gedrukte Uitagenda, met daarin een overzicht van het vrije tijds- en uitgaansaanbod in Enschede. Bekijk hier de Uitagenda van februari.

 3. Uitagenda Januari

  Ook in 2018 verschijnt elke maand de gedrukte Uitagenda, met daarin een overzicht van het vrije tijds- en uitgaansaanbod in Enschede. Bekijk hier de Uitagenda van januari.

 4. Binnenstad Enschede krijgt nieuwe sfeerverlichting

  De binnenstad van Enschede wordt deze week voorzien van nieuwe sfeerverlichting om Winter Wonderland nog meer kwaliteit te geven. De nieuwe ornamenten vervangen de oude die ruim 16 jaar dienst hebben gedaan. Er is gekozen voor groene guirlandes met duurzame ledverlichting die ook overdag goed zichtbaar zijn. De planning is dat woensdag 13 december de gehele binnenstad schittert door nieuwe verlichting die blijft hangen tot eind januari.

 5. Uitagenda December

  Elke maand verschijnt de gedrukte Uitagenda, met daarin een overzicht van het vrije tijds- en uitgaansaanbod in Enschede. Bekijk hier de Uitagenda van december.

 6. Uitagenda November

  Elke maand verschijnt de gedrukte Uitagenda, met daarin een overzicht van het vrije tijds- en uitgaansaanbod in Enschede. Bekijk hier de Uitagenda van november.

 7. Uitagenda oktober

  Elke maand verschijnt de gedrukte Uitagenda, met daarin een overzicht van het vrije tijds- en uitgaansaanbod in Enschede. Bekijk hier de Uitagenda van oktober.

 8. Gemeente Enschede meet binnenstaddrukte met sensoren

  De gemeente Enschede start op 6 september 2017 met passantentellingen via wifi-tracking. De tellingen vinden plaats via sensoren waarbij wifi-signalen van mobiele apparaten (smartphones, tablets) worden opgevangen. Hiermee wordt 24 uur per dag en zeven dagen per week de mensenstroom in de binnenstad gemeten. De gegevens zijn niet te herleiden naar individuele personen.