Nieuws

 1. Uitagenda september

  Elke maand verschijnt de gedrukte Uitagenda, met daarin een overzicht van het vrije tijds- en uitgaansaanbod in Enschede. Bekijk hier de Uitagenda van september.

 2. Uitagenda augustus

  Elke maand verschijnt de gedrukte Uitagenda, met daarin een overzicht van het vrije tijds- en uitgaansaanbod in Enschede. Bekijk hier de Uitagenda van augustus.

 3. The Enschede Experience: een virtuele speeltuin in de binnenstad

  In Virtual Reality door Enschede fietsen? Draken vangen in het centrum? Onder de naam ‘The Enschede Experience’ hebben Saxion-studenten van de opleiding Creative Media & Game Technologies in opdracht van Enschede Promotie het eerste weekend van juli gezorgd voor meer beleving in de binnenstad. In totaal hebben 65 tweedejaars studenten in 10 weken tijd diverse innovatieve en interactieve concepten ontwikkeld voor jong én oud. De presentatie was in de Grote Kerk. Een jury heeft de concepten beoordeeld en kwam unaniem tot één winnaar.

 4. Beleving in de Binnenstad

  Afgelopen maand was het al te lezen in de regionale pers. Enschede is in de verkiezing voor Beste binnenstad doorgedrongen tot de laatste vijf genomineerden. Daar zijn we bij Enschede Promotie natuurlijk ook erg trots op! Bij zo’n nominatie spelen uiteraard vele factoren een rol. In de praktijk is één factor in het spel tussen vastgoedeigenaren en retailers echter van eminent belang: bezoekers! Want zonder bezoekers geen winkels.

 5. Uitagenda juli

  Elke maand verschijnt de gedrukte Uitagenda, met daarin een overzicht van het vrije tijds- en uitgaansaanbod in Enschede. Bekijk hier de Uitagenda van juli.

 6. Nieuwe Tourist Info Punten in binnenstad

  Vanaf 1 juli heeft Enschede drie nieuwe Tourist Info Punten (TIP’s) in de binnenstad. Bezoekers en bewoners kunnen bij Boekhandel Broekhuis aan de Marktstraat, Stoet aan de Pijpenstraat en SamSam op de Oude Markt terecht voor toeristische informatie over de stad.

 7. Uitagenda juni

  Elke maand verschijnt de gedrukte Uitagenda, met daarin een overzicht van het vrije tijds- en uitgaansaanbod in Enschede. Bekijk hier de Uitagenda van juni.