Nieuws

 1. Actie- en Belevingsdag op Het Rutbeek

  Op zoek naar avontuur? Wil je een keer spectaculaire outdoor activiteiten uitproberen? En nog gratis ook? Dan is dit de kans. Pak zwem- en sportkleding en kom op 12 mei a.s. naar de Actie- en Belevingsdag op recreatiepark Het Rutbeek in Enschede/Boekelo.

 2. Scoren met vrouwen!

  FC Twente organiseert op vrijdag 19 april tijdens ‘de dag van het voetbal’ een inspiratiebijeenkomst speciaal voor deelneemsters van FIFE .

 3. Programma Oranjedagen Enschede bekend

  Dit jaar staan de Oranjedagen op 29 & 30 april in Enschede in het teken van de troonswisseling, met o.a. een groot beeldscherm op het Grolsch Muziekplein (Oude Markt). De hele binnenstad staat bol van activiteiten en het aantal pleinen en podia is tijdens de Nacht van Oranje (29 april) wederom uitgebreid.

 4. Fotowedstrijd KunstenLandschap

  Met Pinksteren (19 en 20 mei) vindt Kunst en Landschap in Enschede weer plaats. De organisatie heeft samen met Fotogalerie Objektief en Museum TwentseWelle een fotowedstrijd uitgeschreven.

 5. Paastip: bezoek de Paaskermis

  Zoals elk jaar vindt in het Volkspark de Paaskermis (za 30 maart t/m zo 7 april) plaats. Het aanbod van attracties is gevarieerd. Er is voor elk wat wils, van klein tot groot.