Nieuws

 1. Arrangementen Twente Biennale

  Twente Biennale biedt i.s.m. Twents Bureau voor Toerisme en hotels, diverse arrangementen aan, zodat je een bezoek kunt combineren met al het moois dat Landgoed Twente te bieden heeft.

 2. Optreden Yes-R

  Maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) vindt om 14.00 uur bij de Mediamarkt in de Klanderij #stadvannu een optreden van Yes-R plaats.

 3. Actie- en Belevingsdag op Het Rutbeek

  Op zoek naar avontuur? Wil je een keer spectaculaire outdoor activiteiten uitproberen? En nog gratis ook? Dan is dit de kans. Pak zwem- en sportkleding en kom op 12 mei a.s. naar de Actie- en Belevingsdag op recreatiepark Het Rutbeek in Enschede/Boekelo.

 4. Scoren met vrouwen!

  FC Twente organiseert op vrijdag 19 april tijdens ‘de dag van het voetbal’ een inspiratiebijeenkomst speciaal voor deelneemsters van FIFE .

 5. Programma Oranjedagen Enschede bekend

  Dit jaar staan de Oranjedagen op 29 & 30 april in Enschede in het teken van de troonswisseling, met o.a. een groot beeldscherm op het Grolsch Muziekplein (Oude Markt). De hele binnenstad staat bol van activiteiten en het aantal pleinen en podia is tijdens de Nacht van Oranje (29 april) wederom uitgebreid.