Nieuws

  1. Causes en Nielson toegevoegd aan line-up Introductieconcert Enschede

    Op donderdag 25 augustus vindt het Introductieconcert plaats, een bekend onderdeel van de introductieperiode voor studenten van Saxion en Universiteit Twente. Tussen 19.30 en 00.30 staat de Oude Markt op zijn kop. Causes en Nielson maken het programma compleet, naast de al aangekondigde bands Orange Skyline en The Brahms.

  2. Liefs uit Enschede!

    Een vakantiegroet versturen uit Enschede kan deze zomer op een ludieke manier. Het bekende hartenbankje dient als decor voor een unieke ansichtkaart.

  3. Ride for the Roses op 4 september in Twente

    De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker. Jong en oud, getraind of ongetraind, íedereen kan deelnemen. Op 4 september aanstaande vindt de 19e editie van de Ride for the Roses plaats in Twente. Schrijf je nu in!