Nieuws

 1. Winkelen met muziek in binnenstad Enschede

  Winkelen in Enschede gaat hand in hand met genieten van muziek. Winkelend publiek wordt van 27 mei t/m 5 juni getrakteerd op optredens van talent uit onze eigen stad en professionele (straat)muzikanten. Daarnaast worden diverse hotspots aangekleed in muzikale thema’s. Op het Van Loenshof verschijnt een foto-expositie van Stefan Schipper, en optredens van muzikale talenten, waaronder 3FM Serious Talent Jeangu Macrooy.

 2. Matjesmarkt krijgt herkansing op 5 mei

  Vanwege de slechte weersomstandigheden werd de kindermatjesmarkt op Koningsdag afgelast. Om teleurgestelde kinderen een nieuwe kans te geven om hun spulletjes te verkopen, hebben de Oranjevereniging Enschede, het 4/5 mei Comité en Enschede Promotie afgesproken om de matjesmarkt in te passen in het programma van het Vrijheidsfestival op donderdag 5 mei.

 3. Nieuwe Uitagenda

  De vertrouwde Uitagenda heeft een nieuw jasje. Een kleiner formaat, gevarieerde tips voor cultuur, muziek, uitgaan, winkelen, eten & drinken en leuke activiteiten.

 4. Nationale damfinale in Stadhuis Enschede

  Van 7 tot en met 16 april vindt de finale van het Nederlands kampioenschap dammen plaats in het stadhuis van Enschede. De laatste keer dat de eindstrijd werd gehouden in Twente is zestien jaar geleden.