Nieuws

 1. Arrenslee

  De hertenfamilie die tijdens Winter Wonderland op het Ei van Ko weer hun plekje vinden wordt uitgebreid met een arrenslee!

 2. 'Stadsherberg’ tijdens Winter Wonderland Enschede

  Ook dit jaar wordt de binnenstad in Enschede omgetoverd tot een Winter Wonderland. Van 5 december 2015 t/m 3 januari 2016 wordt er met aankleding, verlichting, muziek en tal van activiteiten vol ingezet op sfeer en beleving in de binnenstad.

 3. Doe mee aan Culturele Zondag!

  Lijkt het jou leuk om bij de Culturele Zondag op te treden, je kunstwerken te exposeren of om workshops te geven? Pak je kans en geef je op voor de laatste editie van dit jaar: Beestachtige Zondag op 4 oktober.

 4. Op naar het volgende Maker Festival Twente!

  Inventiviteit, creativiteit en vindingrijkheid. Dat waren de trefwoorden van het Maker Festival Twente in de Performance Factory in Enschede. Circa 8.000 bezoekers bezochten het MFT op 30 en 31 mei 2015 en zo’n 900 leerlingen uit Enschede, Oldenzaal en Almelo bezochten de Play & Learn dagen op 28 en 29 mei!

 5. 41ste editie Zwem4daagse

  Zwemverenigingen organiseren dit jaar alweer de 41ste editie van de Zwem4daagse in Enschede. Dit evenement vindt van 16 t/m 19 juni plaats in het buitenbad van Zwemparadijs Aquadrome.