Nieuws

 1. Doe mee aan Culturele Zondag!

  Lijkt het jou leuk om bij de Culturele Zondag op te treden, je kunstwerken te exposeren of om workshops te geven? Pak je kans en geef je op voor de laatste editie van dit jaar: Beestachtige Zondag op 4 oktober.

 2. Op naar het volgende Maker Festival Twente!

  Inventiviteit, creativiteit en vindingrijkheid. Dat waren de trefwoorden van het Maker Festival Twente in de Performance Factory in Enschede. Circa 8.000 bezoekers bezochten het MFT op 30 en 31 mei 2015 en zo’n 900 leerlingen uit Enschede, Oldenzaal en Almelo bezochten de Play & Learn dagen op 28 en 29 mei!

 3. Canadese robot op kunstvakantie in Twente

  Wil jij ‪de Canadese robot hitchBOT‬ een dagje op sleeptouw nemen? En hem de mooiste kunst en cultuur van Twente laten zien? hitchBOT zoekt reisleiders voor zijn kunstvakantie in Twente!

 4. 41ste editie Zwem4daagse

  Zwemverenigingen organiseren dit jaar alweer de 41ste editie van de Zwem4daagse in Enschede. Dit evenement vindt van 16 t/m 19 juni plaats in het buitenbad van Zwemparadijs Aquadrome.

 5. Start Clinics Singelloop Enschede / Herfstloop Twente

  Vanaf dinsdag 2 juni start atletiekvereniging AC TION met hardloopclinics voor enthousiaste lopers, die al 5 tot 6 kilometer aaneengesloten kunnen hardlopen. Deelnemers aan de clinics worden voorbereid op de Singelloop Enschede (8 km) en De Herfstloop Twente (8 km of een langere afstand).

 6. Inschrijving Twentse Vrouwenloop geopend

  De 6e editie van de Twentse Vrouwenloop zal plaats vinden op zondag 6 september 2015. De organisatie heeft er voor gekozen om in het vervolg het evenement te plannen in het eerste weekend van september.