Enschede Promotie

Enschede Promotie ontwikkelt een strategisch (marketing)plan om de stad intern en extern sterker te positioneren.

Enschede Promotie ziet als haar kerntaken het bevorderen van het (dag)toerisme, het profileren van de culturele activiteiten van Enschede en het vermarkten van Enschede als een aantrekkelijke woon- en werkstad.

De bezoeker van Enschede kan bij de Tourist Info Points terecht voor alle informatie over Enschede. Een stadsplattegrond, fietsroutes, cadeaubonnen en ook tips en informatie over het toeristische aanbod in Enschede is hier verkrijgbaar.

Wat kan Enschede Promotie voor een toeristische, recreatieve of culturele ondernemer betekenen? Denk bijvoorbeeld aan website- en gidsvermeldingen. Ook worden er regelmatig nieuwsbrieven met actuele informatie over geplande activiteiten en evenementen naar diverse doelgroepen verstuurd. Er zijn verschillende on- en offline middelen die ingezet kunnen worden ter ondersteuning van promotionele activiteiten. In onze toolkit is te zien wat we kunnen bieden. Lees ons Jaaroverzicht 2017om te zien welke projecten Enschede Promotie afgelopen jaar ondersteund heeft.

Meer weten?

Neem contact op met ons

Enschede Promotie
T.a.v. Evenementenpromotie
Janninkshuis Langestraat 41
7511 HB Enschede
053 - 480 1970

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur.