Enschede Promotie

Enschede Promotie ontwikkelt een strategisch (marketing)plan om de stad intern en extern sterker te positioneren.

Enschede Promotie ziet als haar kerntaken het bevorderen van het (dag)toerisme, het profileren van de culturele activiteiten van Enschede en het vermarkten van Enschede als een aantrekkelijke woon- en werkstad.

De bezoeker van Enschede kan bij de Tourist Info Points terecht voor alle informatie over Enschede. Een stadsplattegrond, fietsroutes, cadeaubonnen en ook tips en informatie over het toeristische aanbod in Enschede is hier verkrijgbaar.

Wat kan Enschede Promotie voor een toeristische, recreatieve of culturele ondernemer betekenen? Denk bijvoorbeeld aan website- en gidsvermeldingen. Ook worden er regelmatig nieuwsbrieven met actuele informatie over geplande activiteiten en evenementen naar diverse doelgroepen verstuurd. Er zijn verschillende on- en offline middelen die ingezet kunnen worden ter ondersteuning van promotionele activiteiten. In onze toolkit is te zien wat we kunnen bieden. Lees ons jaarverslag 2016 om te zien welke projecten Enschede Promotie afgelopen jaar ondersteund heeft.

Meer weten?

Neem contact op met Enschede Promotie
T.a.v. Evenementenpromotie
Adres: Stationsplein 1a
PC/Plaats: 7511 JD Enschede
Telefoon: 053 - 480 1970
E-mail:

Let op: adres per 1 september 2017: Langestraat 41, 7511 HB Enschede (Janninkshuis)

 • Enschede City Magazine

  Enschede City Magazine

  In dit tweetalige magazine (Nederlands / Engels) staan tips voor de beste Enschede ervaring voor bezoekers die één of meerdere dagen in Enschede doorbrengen.

 • Kernactiviteiten

  Kernactiviteiten

  Voortkomend uit de strategische visie citymarketing maken wij gebruik van vier verschillende domeinen waarbinnen Enschede nadrukkelijk wordt geprofileerd:

 • Rol bij evenementen

  Rol bij evenementen

  Enschede Promotie speelt binnen het Enschedese evenementenprogramma een belangrijke rol. Op verschillende niveaus leveren wij een bijdrage aan een gevarieerd en aantrekkelijk evenementenaanbod voor de stad.