Werken of stage lopen bij Enschede Promotie

Enschede Promotie zoekt regelmatig stagiaires voor de voor de afdeling marketing en evenementen

Enschede Promotie is de organisatie die binnen de stad verantwoordelijk is voor citymarketing, evenementen en toerisme. Onze kerntaken zijn het bevorderen van het (dag)toerisme, het profileren van culturele activiteiten, het vermarkten van Enschede als een aantrekkelijke woon- en winkelstad en het faciliteren en promoten van vele evenementen. Wij zetten ons constant in om het uitgebreide aanbod van Enschede op een aantrekkelijke manier te presenteren, om zo meer bezoekers naar de stad te trekken.

Stage lopen bij Enschede Promotie

Wij zoeken regelmatig stagiaires voor de afdeling marketing en evenementen. Tijdens je stage bij Enschede Promotie ga je zo snel mogelijk in de praktijk aan de slag. Je wordt betrokken bij uiteenlopende projecten en krijgt ook eigen verantwoordelijkheden. Enschede Promotie kent een uitstekende werksfeer, gebaseerd op openheid, creativiteit, dynamiek, collegialiteit en met focus op resultaten.

Marketingstage
Om een marketingstage te lopen bij Enschede Promotie ben je een 3e of 4e jaars student HBO of WO, bij voorkeur in de richting marketing, communicatie of media. Tijdens je stage maak je kennis met alle werkzaamheden op gebied van (online) marketing en communicatie. Je ondersteunt de afdeling maar bent ook verantwoordelijk voor eigen projecten.
Op dit moment zijn we op zoek naar een marketing en communicatie stagiaire vanaf september 2018.

Open sollicitatie

Als er geen relevante openstaande vacature is, kun je je interesse in een baan bij Enschede Promotie altijd kenbaar maken door een open sollicitatie te sturen. Mail dan naar Marieke ter Brugge, directeur.