Winter Wonderland

'Walking in a Winter Wonderland...' De kersthit komt in de decembermaand tot leven in Enschede. Ook al dalen de temperaturen onder het vriespunt, in december laat de binnenstad zich van haar warmste kant zien. Op de Oude Markt staat een ijsbaan waar je heerlijk over het ijs kunt zwieren of kunt genieten van een warme chocolademelk in het Schaatscafé. De binnenstad is sfeervol verlicht, en overal kom je verrassingen in kerstsfeer tegen: van de romantische Long Lane of Love in de Langestraat tot optredens van koren. Nou de sneeuw nog…

In het najaar wordt deze pagina weer bijgewerkt met de laatste info.

Wat is er te doen?

 1. IJsbaan

  Oude Markt

  Kom zwieren over het ijs op de sfeervolle ijsbaan.

 2. Witte kerstbomen

  Binnenstad

  Ook dit jaar versieren de ondernemers de binnenstad met witte, versierde kerstbomen. Heb jij ze al gespot?

 3. Long lane of love

  Langestraat

  Een straat vol liefde: de Long Lane of Love in Enschede. Ook dit jaar weer met knuffelbomen, de wand voor de liefdesslotjes en de citaten uit songteksten. En niet te vergeten, het bekende hartenbankje voor het perfecte fotomoment.

 4. Twents Ros

  Stationsplein

  Op het Stationsplein staat een versie van het Twentse Ros van in totaal 6,5 meter hoog met ruim 2.400 sprankelende LED-lampjes. In de donkere decembermaand is het Twentse Ros een echte eyecatcher en het staat garant voor een bijzonder fotomoment.

Impressie 2016

Aftermovie 2016