- Uit in Enschede

Win 2x entree en koffie met krentenwegge t.w.v. €40,00

Verwonder je bij Rijksmuseum Twenthe

Hallo december, hallo feestmaand! Dit jaar vieren we deze maand extra feestelijk met de enige echte Enschede Adventskalender. Samen tellen we af naar kerst door dagelijks toffe prijzen weg te geven. Wil jij deze dagprijs van Rijksmuseum Twenthe winnen? Lees dan gauw verder!

Het is 13 december, vandaag kun je twee keer entree en koffie met krentenwegge t.w.v. €40,00 van Rijksmuseum Twenthe winnen! Wil jij kans maken op deze mooie prijs? Vul dan hieronder je gegevens in en wie weet ben jij de gelukkige.

Rijksmuseum Twenthe heeft de rijkste en mooiste kunstcollectie van Oost Nederland. Het museum wordt dan ook niet voor niks het museum van de verbeelding genoemd. T/m 4 februari staat het museum in het teken van landschappen op papier in de tentoonstelling Onderweg naar Bentheim. Met ruim 35 werken toont de tentoonstelling Twente door de ogen van Ruisdael, Hobbema en Waterloo en nog vele andere kunstenaars uit de zeventiende- en achttiende eeuw. 

Ben jij de gelukkige winnaar? Dan ontvang je morgen een persoonlijk bericht. Alle winnaars kun je terugvinden op de winnaarspagina.