- Uit in Enschede

Win een gezinskaart t.w.v. €35,00

Ga zelf aan de slag in De Museumfabriek

Hallo december, hallo feestmaand! Dit jaar vieren we deze maand extra feestelijk met de enige echte Enschede Adventskalender. Samen tellen we af naar kerst door dagelijks toffe prijzen weg te geven. Wil jij deze dagprijs van De Museumfabriek winnen? Lees dan gauw verder!

Het is 23 december, vandaag kun je een gezinskaart t.w.v. €35,00 van De Museumfabriek winnen! Wil jij kans maken op deze mooie prijs? Vul dan hieronder je gegevens in en wie weet ben jij de gelukkige.

De Museumfabriek is een familiemuseum waar je leert, ontdekt en doet. In dit bijzondere museum draait het om de ‘samenhang der dingen’. Het gaat over hoe natuur, cultuur, wetenschap en techniek van invloed zijn op elkaar. Er is veel bijzonders te zien, maar je gaat hier ook echt aan de slag. In de Makerspace maak je de meest bijzondere dingen met de 3D-printer, lasersnijder, foamcutter en nog veel meer apparatuur.

Ben jij de gelukkige winnaar? Dan ontvang je woensdag 27 december een persoonlijk bericht. Alle winnaars kun je terugvinden op de winnaarspagina.