- Uit in Enschede

Win een overnachting bij U Parkhotel en een Enschede cadeaukaart t.w.v. €255,00

Shoppen in Enschede en heerlijk uitrusten bij U Parkhotel

Hallo december, hallo feestmaand! Dit jaar vieren we deze maand extra feestelijk met de enige echte Enschede Adventskalender. Samen tellen we af naar kerst door dagelijks toffe prijzen weg te geven. Wil jij deze dagprijs van U Parkhotel en Enschede Cadeaukaart winnen? Lees dan gauw verder!

Het is 24 december, de állerlaatste dag van de adventskalender. En we gaan eruit met een knal, je kunt een extra grote prijs winnen!

Vandaag kun je een overnachting bij U Parkhotel voor twee personen t.w.v. €130,00 en een Enschede Cadeaukaart t.w.v. €125,00 winnen! Wil jij kans maken op deze mooie prijs? Vul dan hieronder je gegevens in en wie weet ben jij de gelukkige.

U Parkhotel is een uniek hotel gelegen op de campus van Universiteit Twente. Het hotel is omgeven door een groene omgeving en er zijn vele mogelijkheden op sportief en cultureel gebied. De binnenstad van Enschede ligt op een paar minuten afstand. Je logeert in een luxe Superior kamer inclusief ontbijt. Dat wordt genieten!

Met de Enschede Cadeaukaart is het extra lekker shoppen in Enschede. Je kunt de kaart inleveren bij meer dan 140 Enschedese bedrijven. Van winkels tot uitjes en horeca, er zit altijd een acceptant bij die bij je past. Enschede is dé winkelstad van Oost Nederland. Naast het van Heekplein met de bekende grote ketens zijn er ook gezellige kleine straatjes met concept stores en boetiekjes. Honger gekregen van het shoppen? Op de gezellige Oude Markt vind je de Grote Kerk met daaromheen tal van restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden. Proost, op een heerlijke dag!

Ben jij de gelukkige winnaar? Dan ontvang je woensdag 27 december een persoonlijk bericht. Alle winnaars kun je terugvinden op de winnaarspagina.