- Uit in Enschede

Win 2 vrijkaarten voor kerstmusical Scrooge

Een avondje uit bij Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Hallo december, hallo feestmaand! Dit jaar vieren we deze maand extra feestelijk met de enige echte Enschede Adventskalender. Samen tellen we af naar kerst door dagelijks toffe prijzen weg te geven. Wil jij deze dagprijs van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede winnen? Lees dan gauw verder!

Het is 3 december, vandaag kun je twee vrijkaarten voor de magische kerstmusical SCROOGE t.w.v. €59,00 van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede winnen! Wil jij kans maken op deze mooie prijs? Vul dan hieronder je gegevens in en wie weet ben jij de gelukkige.

Het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede biedt vier gebouwen in de binnenstad met zes podia: het Wilminktheater, het Muziekcentrum, de Grote Kerk en De Kleine Willem. Van musicals, jeugdtheater, cabaret tot opera: alle genres komen voorbij. Deze kerst kun je weer genieten van de magische kerstmusical SCROOGE. De voorstelling, naar het wereldberoemde boek van Charles Dickens, neemt je mee in het verhaal van de gierige Ebenezer Scrooge. Leuk voor jong en oud!

Ben jij de gelukkige winnaar? Dan ontvang je morgen een persoonlijk bericht. Alle winnaars kun je terugvinden op de winnaarspagina.