House of Horror - Het spookt in Enschede

Hans Klok

prijs
€ 35,00 - € 59,00
locatie
Wilminktheater, Enschede

Kroonluchters flikkeren… Geesten dwalen over het toneel. Op het balkon schiet een in het zwart geklede vrouw achter een gordijn. Ergens klinkt het klaaglijk gehuil van een baby. Vanuit de catacomben trekt een akelige mist omhoog.

HET SPOOKT IN HET WILMINKTHEATER!

Grote Illusionisten uit het verleden zijn op zoek naar Hans Klok! Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk vol geheimen. Hans Klok is niet bang voor zijn rivalen. Gesteund door zijn mysterieuze bruiden gaat hij de strijd aan met de legendarische grootmeesters van weleer. De kaarten worden geschud… en hoe! In een spel dat zijn weerga niet kent wordt Hans voortdurend belaagd door zijn bloeddorstige achtervolgers. Steeds neteliger worden de situaties waarbij zelfs de hulp van zijn circusvrienden onontbeerlijk is om Hans te redden uit de klauwen van zijn demonen. Wie wint dit macabere spel in Hans Klok’s House of Horror? In tal van nieuwe illusies zien we hoe een onverschrokken Hans Klok de strijd aangaat. Het publiek – voor wie eveneens een bijzondere en actieve rol is weggelegd - zal in deze griezelversie een totaal nieuwe Hans Klok zien. Met spectaculaire beelden en speciale effecten wordt men meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt. In Hans Klok’s House of Horror worden veel illusiegrenzen overschreden. Horror fans van jong tot oud worden op hun wenken bediend in deze grootschalige familieshow met freakachtige wezens als fakirs, heksen, trollen en andere onaardse creaturen. Internationaal bekroonde circusacts staan eveneens op het programma en uiteraard zie je de “master of magic” zelf, in vele, vele gedaantes en verschijningen, die u nog heel lang zullen blijven achtervolgen. Met een Golden Seat ticket (Toprang)word je uitgenodigd voor de Meet & Greet met Hans Klok! Na afloop word je verwacht op de bovenfoyer, bij de ingang van de brug tussen het Wilminktheater en het Muziekcentrum.

Let op: tijdens deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van special effects, stroboscopische effecten, laserstralen, vuurwerk en pyrotechniek

Ook te boeken op de volgende data: House of Horror op 17 november
House of Horror op 18 november
House of Horror op 19 november