A horas troncas

Cuarteto Lunares

prijs
€ 10,00
locatie
Concordia Theaterzaal (geplaceerd),

Tangokwartet Cuarteto Lunares laat je via verrassende werken kennismaken met de belangrijkste hedendaagse Argentijnse componisten; denk aan Camilo Ferrero, Ramiro Boero en Bastien David.

Dit nieuwe kwartet uit Frankrijk bestaat onder meer uit bandoneoniste Carmela Delgado. Zij wordt op dit moment internationaal gezien als het grootste talent op dit voor de tango iconische instrument. Carmela studeerde bij meesterbandoneonist Victor Villena, die we in Nederland kennen van zijn indrukwekkende concerten met zijn Quinteto El Después. Na vele concerten in Frankrijk en een succesvolle tournee in Buenos Aires is nu Nederland aan de beurt om kennis te maken met deze vier geweldige, jonge musici. Topvioliste Aurélie Gallois is als artistiek leider verantwoordelijk voor alle arrangementen en daarmee voor de unieke sound van dit ambitieuze kwartet.

Tijdens de concerten wordt met name de muziek gespeeld van de in Nederland opgenomen CD: A horas troncas. Cuarteto Lunares is een absolute must voor iedereen die van tango houdt!

Bandoneon: Carmela Delgado
Viool: Aurélie GalloisCello: Gersende Perini
Contrabas: Lucas Eubel-Frontini

Meer info: www.cuartetolunares.com