Lock me up - Free a girl

prijs
gratis
locatie
Fellini Enschede, Enschede

Tien deelnemers laten zich ieder 12 uur opsluiten in een hokje van 1 x 2 meter, op het terras van Fellini, om geld op te halen voor het goede doel Lock me Up- Free a Girl.

Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de stichting in opvang, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen, traumaverwerking en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen 8 jaar heeft Free a Girl bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 3.700 meisjes uit bordelen in Azië.

Lock me Up - Free a Girl in Enschede Van 16 t/m 20 mei vindt deze actie in Enschede plaats. Tien bekende Enschedeërs laten zich ieder 12 uur opsluiten in een hokje van 1 x 2 meter, op het terras van Fellini. Steun deze deelnemers met een donatie of breng een bod uit op een van de vele prachtige veilingitems. En vergeet ze niet te bezoeken tijdens hun verblijf in het hokje.

Je kunt nu doneren en bieden op veilingitems van individuele deelnemers en op de hoogte blijven van de speciale Free a Girl Fellini pagina. Daarnaast zijn er allemaal initiatieven en evenementen rondom de actie!