Twentse Vrouwenloop 2017

Loop jij ook mee?

prijs
€ 12,00
locatie
Universiteit Twente, Enschede

Op zondag 25 juni 2017 wordt de 8e editie van de Twentse Vrouwenloop georganiseerd op het terrein van de Universiteit Enschede. Bij dit evenement speciaal voor vrouwen staan samen sporten, gezelligheid en plezier centraal!

Na een gezamenlijke warming-up kan er gekozen worden uit 5 of 10 km hardlopen, 6km wandelen of de moeder-dochterloop van 800 m, waardoor het evenement toegankelijk is voor zowel beginnende als gevorderde hardloopsters.

Op het terrein van de Universiteit Twente is een prachtig en groen parcours uitgezet. Daarbij zal er een Lifestyledorp komen met diverse stands die leuke producten speciaal voor vrouwen aanbieden. Voor de bezoekers van dit evenement is er uiteraard ook genoeg te beleven. Naast het aanmoedigen van de hardloopsters kunnen zij genieten van een hapje of drankje op het gezellige terras of het Lifestyledorp ontdekken met allerlei leuke activiteiten.

Tijdens de Twentse Vrouwenloop wordt er aandacht besteed aan De Nije Stichting. De stichting zet zich in voor (ex) kankerpatiënten om ze even in het zonnetje te zetten. Voor elke inschrijving gaat er 2 euro naar de stichting toe.