Vakantieworkshops fashion-tech: Robotic Couture

prijs
gratis
locatie
Tetem, Enschede

Tijdens de zomervakantie gaan kinderen aan de slag met het verkennen van fashion-tech. Wat is draagbare technologie? Hoe kun je kleding interactief maken? Wat zouden kinderen graag willen zien in mode van de toekomst? In de zomervakantie zijn er drie fashion-tech workshops voor kinderen.

T/m 3 september is in Tetem de solo tentoonstelling Robotic Couture van de Nederlandse fashion-tech designer Anouk Wipprecht te zien. Anouk staat bekend om haar innovatieve ontwerpen en maakt technologie draagbaar. Ze creëert futuristische ontwerpen die oplichten, bewegen of video-opnames maken zonder dat de drager daar iets voor hoeft te doen.

Tijdens de zomervakantie gaan kinderen aan de slag met het verkennen van fashion-tech. Wat is draagbare technologie? Hoe kun je kleding interactief maken? Wat zouden kinderen graag willen zien in mode van de toekomst? In de zomervakantie zijn er drie fashion-tech workshops voor kinderen. Op zaterdag 2 september is de kindermodeshow waarbij de eindresultaten worden gepresenteerd en iedereen ook de tentoonstelling van Anouk Wipprecht kan bekijken.

Wanneer: woensdag 26 juli zondag 13 augustus zaterdag 26 augustus 2017

Tijden op alle dagen: 13.00-14.45: leeftijd 4-17 jaar (met ouders) 15.00-16.45: leeftijd 8-12 jaar (zonder ouders)

Kindermodeshow: zaterdag 02 september 2017 om 16:00 uur

Inschrijven voor 1 workshop is mogelijk. Voor verdere verdieping kunnen de kinderen ook de andere workshops volgen. Meld de kinderen snel aan via receptie@tetem.nl