IJsbaan Oude Markt

prijs
€ 3,50
locatie
Oude Markt, Enschede

Tijdens Winter Wonderland kun je weer heerlijk schaatsen in de binnenstad van Enschede. Op het sfeervol verlichte plein op de Oude Markt wordt de ijsbaan met schaatscafé weer opgebouwd.

Ijsbaan van 25 x 15 mtr
Een grote publiekstrekker binnen Winter Wonderland is de overdekte en prachtig aangeklede ijsbaan van 25 x 15 meter op de Oude Markt. Kinderen (en ouders) kunnen heerlijk schaatsen op deze ijsbaan op het gezelligste horecaplein van het Oosten.

Schaatscafé
Na het schaatsen kun je je opwarmen aan een chocomelk of glühwein in het gezellige schaatscafé bij de ijsbaan. Als je zelf niet wilt schaatsen, is het ook een mooie plek om naar de schaatskunsten van je kinderen, vrienden of anderen te kijken. Meer zin in een lekker koud biertje, koffie of andere (koude) dranken? Die zijn ook verkrijgbaar. Er is een kleine kaart met lekkere snacks, dus ook je honger kan worden gestild.

Schaatsen huren
Je kunt zelf je schaatsen meenemen. Maar heb je geen schaatsen? Geen probleem, je kunt ze ook huren bij de ijsbaan. Die zijn in alle maten voorhanden.

Prijzen
Entree € 3,50
Schaatshuur € 1,50
10-rittenkaart zonder schaatshuur € 30,-
10-rittenkaart met schaatshuur € 45,-