Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Concordia Enschede

CONCORDIA FILM - THEATER

Concordia is hét filmtheater van Enschede waar je spraakmakende (inter-)nationale topfilms ziet.

Concordia maakt kunst vanzelfsprekend, op twee prachtige locaties in hartje Enschede. Concordia aan de Oude Ma...

Lees verder
Oude Markt 15

Concordia maakt kunst vanzelfsprekend, op twee prachtige locaties in hartje Enschede. Concordia aan de Oude Markt is hét filmtheater van Enschede waar je spraakmakende (inter-)nationale topfilms ziet.

Corona update Concordia

Vanaf 1 juni openen beide locaties van Concordia weer hun deuren. Het Vestzaktheater blijft voorlopig dicht. De zalen van zowel het theater, de films en de exposities gaan weer open, maar voor een beperkt aantal bezoekers. In de theaterzaal is plek voor 28 gasten. In de grote filmzaal kunnen ze 26 gasten ontvangen en in de kleine filmzaal 16 bezoekers. De locatie aan de Langestraat gaat open voor 25 bezoekers per keer. Kaarten kunnen via de website worden gekocht. Voor het bezoek aan de exposities is het reserveren van een (gratis) kaartje nodig. Elke dag kunnen bezoekers op vaste momenten naar binnen en de exposities een uur lang bezoeken.

Concordia Oude Markt

De prachtige oude bonbonnièrezaal van Concordia is geliefd bij publiek én artiesten. Je kunt er terecht voor theatervoorstellingen van opkomend talent en bekende makers, muziektheater, mini-opera en betoverend jeugdtheater.

De locatie aan de Langestraat heeft doorlopend exposities in verschillende beeldende kunstdisciplines van (inter-)nationale kunstenaars. Ook heeft Concordia daar de kunstuitleen met een eigen kunstcollectie. De winkel is ‘the place to be’ als je op zoek bent naar een uniek en verrassend cadeau, lokaal, bewust en verrassend.

Congressen en Events

Concordia biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijven, of dat nu nu een vergadering op locatie is, een personeelsfeest of een congres. Aan de Oude Markt én bij de locatie aan de Langestraat zijn verschillende ruimtes te huur. Naast de theaterzaal en de twee filmzalen voor grotere gezelschappen (tot 140 mensen) zijn er ruimtes beschikbaar voor kleine presentaties of vergaderingen. Ook het Auditorium en de expositieruimtes aan de Langestraat bieden mogelijkheden voor bijvoorbeeld presentaties, seminars en lezingen.

Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

www.concordia.nl

[email protected]

Bekijk de filmagenda

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

311

Routes langs deze locatie

Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer