Door Social Media & Content Marketeer Bo
 - Uit in Enschede

Ons advies voor de smakelijkste restaurants van de stad

Zin in een avondje onbeperkt eten? Ben je met een groep op zoek naar all you can eat restaurants in Enschede? Zoek dan niet verder! Hier vind je alle all you can eat opties van Enschede op een rij.

The Foodclub Streetfood

Een van de verborgen parels in de stad. Bij The Foodclub kun je de hele avond streetfood gerechtjes van over de hele wereld bestellen en delen met je gezelschap. Van spareribs, sushi en taco's tot curry, gamba's, samosa's en steaks, er is voor iedereen wat lekkers. Niet alleen dit all you can eat concept is uniek, ook het restaurant zelf is een hotspot. Er zijn verschillende zalen met elk een ander thema en de inrichting is erg fotogeniek. Er is geen tijdslimiet en ze hebben verschillende prijzen voor volwassenen en kinderen (exclusief drinken en desserts). Tip: ze hebben ook een uitgebreide cocktailkaart! The Foodclub zit net iets buiten het centrum.

The Foodclub Streetfood all you can eat restaurant in Enschede - Uit in Enschede

Blue Sakura

Blue Sakura is een all you can eat sushi restaurant op de Oude Markt. Voor onbeperkt sushi lunch én diner zit je hier helemaal goed. Het restaurant zit aan de Oude Markt, dus met mooi weer kun je heerlijk buiten zitten. Voor een vast bedrag kun je hier kiezen uit meer dan 100 koude en warme traditionele Japanse gerechten. Er zijn verschillende prijzen voor kinderen en volwassenen (alleen diner), drinken is niet inbegrepen. Er geldt een tijdslimiet van 2,5 uur.

La Cubanita

Kom onbeperkt tapas eten in Enschede in een van de mooiste panden in de binnenstad! De menukaart van La Cubanita bevat allerlei koude en warme tapas. Er zijn genoeg opties, ook voor vegetariërs. Je betaalt hier een vaste prijs, zowel volwassenen als kinderen, exclusief drinken en desserts (in het weekend betaal je wel meer). Er is geen tijdslimiet. Om de ervaring compleet te maken: bestel vooral een kan sangria en vergeet ook de cocktailkaart niet.

Asian Taste

Het enige echte hotpot restaurant in Enschede én Twente: Asian Taste. Bij een hotpot dompel je o.a. vlees, groenten en noedels in gloeiendhete bouillon. Op deze manier bereid je je eten zelf, om vervolgens op te eten. Een echte Aziatische hotpot ervaring in het centrum Enschede! Je betaalt hier een vaste prijs voor 2,5 uur, exclusief drankjes.

Asian Taste hotpot restaurant in Enschede - Uit in Enschede

Paddy's

Grote kans dat je deze hotspot op de Oude Markt wel kent, maar wist je dat je er ook onbeperkt tapas kunt eten? Paddy's heeft een enorm uitgebreide menukaart vol lekkere hapjes, maar voor een vaste prijs kun je ook onbeperkt genieten van allerlei tapas. Er geldt een tijdslimiet van 4 uur en drinken en desserts zijn niet inbegrepen.

Ginza

Bij Ginza kun je niet alleen all you can eat sushi en grill gerechten bestellen, ook drinken en dessert is inbegrepen. Exclusief drinken is ook mogelijk. Je kunt hier genieten van allerlei gerechten zoals sushi, sashimi, tempura en Japanse grill- en bakplaat gerechten. Ginza is voor zowel lunch als diner geopend en heeft verschillende prijzen voor kinderen en volwassenen (max 2,5 uur). Dit restaurant zit aan de rand van de binnenstad.

Asaka

De derde all you can eat sushi optie in de binnenstad! Asaka is gespecialiseerd in de oosterse keuken. De kaart bevat niet alleen sushi, maar ze hebben ook allerlei grill-, vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Je kunt hier zowel lunchen als dineren en er is ook een optie voor inclusief drinken. Er geldt een 2 uur of 2,5 uur tijdslimiet. Voor kinderen geldt een lager tarief.

Ginza Sushi all you can eat restaurant Enschede - Uit in Enschede
All you can eat bij restaurant La Cubanita Enschede - Uit in Enschede
Paddys tapas all you can eat restaurant in Enschede - Uit in Enschede
All you can eat in Enschede

Sensazia

De traditionele all you can eat optie: onbeperkt wokken! Sensazia is een Chinees-Aziatische hotspot waar je niet alleen onbeperkt kunt eten, maar ook kunt midgetgolfen! De menukaart heeft o.a. soep, wokgerechten, teppenyaki, sushi, Chinese en Indische gerechten en heerlijk vlees van de BBQ grill. Je mag hier 2 uur lang rondlopen en allerlei gerechten opscheppen. Er zijn verschillende tarieven voor kinderen en ze hanteren verschillende prijzen voor doordeweeks of in het weekend.

Eethuis Toros

Geen diner dit keer, maar wel een uniek all you can eat concept. Bij Eethuis Toros kun je namelijk dagelijks onbeperkt brunchen met allerlei lekkers uit de echte Turkse keuken. Dus houd je van fijne Turkse gerechten en wil je een flink ontbijt of uitgebreide lunch? Dan zit je hier helemaal goed. Er is geen tijdlimiet en er gelden verschillende tarieven voor kinderen.

Los Sueños

Geniet op dinsdag en zondag van onbeperkt tapas bij Spaans restaurant Los Sueños. Zo kun je eindeloos genieten van Spaanse gerechten en hapjes. Er is geen tijdslimiet, behalve de eindtijden van de keuken.

Ken je deze all you can eat opties ook?

  • Elke zaterdag en zondag kun je bij PuntoPASTA onbeperkt brunchen.
  • Bij Fellini kun je als diner onbeperkt pizza eten vanaf 2 personen.
  • Iedere maandag kun je onbeperkt spareribs eten bij de Beiaard.
  • Actief én eten? Bounce Valley biedt een onbeperkt bouncen en pizza eten arrangement.

Mis je nog een onbeperkt eten optie? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! Mailen kan natuurlijk ook.

 - Uit in Enschede
Bo
Social Media & Content Marketeer

Bo is enkele jaren geleden vanuit het midden van het land naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken en vertelt je graag hoe Enschede écht is.