Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Verhoef 2 - Enschede PromotieGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

De lekkerste borrelboxen voor thuis

Leestijd 2-3 min

Mis je het borrelen op het terras? Met deze borrelboxen maak je er thuis ook een goede borrel van!

Nu je tijdelijk niet op je favoriete terras of in je favoriete kroeg kunt borrelen, moet je er thuis maar het beste van maken. Ook thuis kun je uiteraard uitgebreid borrelen. Het enige wat je nodig hebt is goede drankjes en lekkere hapjes. Met deze tips zal dat vast goedkomen!

Een hapje en een drankje

Twentsche Foodhal
Ja! Vanaf nu kan je een Twentsche Foodhal wereldbox bestellen! Op deze manier kun je alsnog genieten van hun keukens. In de box zitten ingrediënten van verschillende keukens mét recepten om zelf de gerechten te bereiden en niet onbelangrijk een fles wijn. Bestellen kan via twentschefoodhal.nl/wereldbox.

Café de Pimpelaar
Café de Pimpelaar heeft niet stil gezeten. Je kunt elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 16:00-19:00 uur heerlijke pakketten voor thuis afhalen. Zoals een bierpakket, wijnpakket, een DIY Shotjes pakket. Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie.

Gin Tonic box Foodbar Bluff

Allerlei lekkere hapjes

Foodbar Bluff
Bluff heeft naast heerlijke nacho's ook een perfecte box voor een gezellig avondje thuis. Kijk op hun website voor meer informatie.

Borrelbox Twente
Borrelbox Twente neemt borrelen erg serieus. Daarom hebben ze allemaal verschillende borrelboxen voor elke soort borrel. Ze bezorgen 7 dagen per week in Enschede en omstreken, maar afhalen mag ook. Bekijk de website voor hun totale aanbod.

The Foodclub
De menukaart van de Foodclub bestaat uit sushi en streetfood gerechten, waardoor je eigenlijk heel gemakkelijk je tafel vol kunt zetten met allerlei kleine gerechtjes. Kijk op hun website voor het aanbod.

Kosie
Een avond lang genieten van allerlei lekkers met de bekende Kosie-twist. Bestel hier de datenightbox.

Bourgondische Planken Enschede
Heerlijke bourgondische planken en boxen gemaakt met liefde en passie. Wat dacht je van een borrelplank vol vlees, vis en kaas? Een speciale borrelplank voor mannen of een zoete of hartige borrelbox om mee te nemen. Ben je benieuwd naar het aanbod? Kijk dan op hun website voor alle opties!

Bourgondische planken Enschede
Bo Verhoef 2 - Enschede Promotie
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Bo is enkele jaren geleden naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs