Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
FotooooGeschreven door
Zoë Haas

De lekkerste borrelboxen voor thuis

Leestijd 2-3 min

Mis je het borrelen op het terras? Met deze borrelboxen maak je er thuis ook een goede borrel van!

Nu je tijdelijk niet op je favoriete terras of in je favoriete kroeg kunt borrelen, moet je er thuis maar het beste van maken. Ook thuis kun je uiteraard uitgebreid borrelen. Het enige wat je nodig hebt is goede drankjes en lekkere hapjes. Met deze tips zal dat vast goedkomen!

Allerlei lekkere hapjes

Bardot
Met de borrelpakketten van Bardot geniet je thuis van een luxe borrel met allerlei lekkers. Bekijk op hun Facebookpagina alle verschillende boxen en bestel via [email protected]. Elke donderdag t/m zondag van 13.00 tot 19.00 uur.

Bistro Dreams

Bistro Dreams biedt verschillende boxen aan. De koude boxen, lekker voor bij een borrel. De gourmetbox, om thuis uitgebreid te gourmetten en de voeljethuis box met warme en koude gerechtjes. Maar ze bieden ook chef specials aan. Bekijk de website voor meer informatie.

Gastrobar Bij Rozendaal
Gastrobar Bij Rozendaal biedt verschillende sharingplanken. Je kunt dinsdag tot en met zondag high tea, borrel- en andere sharingplanken bestellen. Zowel afhalen als bezorgen is mogelijk. Bestellen kan via 053-4807695 of via [email protected]aal.nl. Kijk op hun website voor meer informatie.

Borrelbox Twente
Borrelbox Twente neemt borrelen erg serieus. Daarom hebben ze allemaal verschillende borrelboxen voor elke soort borrel. Ze bezorgen 7 dagen per week in Enschede en omstreken, maar afhalen mag ook. Bekijk de website voor hun totale aanbod.

Holy Pasta
Holy Pasta, bekend van hun keuken in de Twentsche Foodhal, maakt ook hun fantastische borrelplanken voor thuis. Kijk op hun Facebookpagina voor de mogelijkheden. Zowel afhalen als bezorgen is mogelijk.

The Foodclub Streetfood Enschede

Een hapje en een drankje

Café de Pimpelaar
Café de Pimpelaar heeft niet stil gezeten. Je kunt elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 16:00-19:00 uur heerlijke pakketten voor thuis afhalen. Zoals een bierpakket, wijnpakket, een DIY Shotjes pakket. Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie.

Stanislaus Brewskovitch
Stanislaus Brewskovitch biedt weer het VRIJMIBIPS-Thuisblijf-Pakket aan. In de pakketten zitten heerlijke biertjes. De pakketten worden gratis bezorgd of je kunt ze afhalen bij de brewpup op donderdag en vrijdag tussen 16:00-20:00 uur. Bestellen kan via de website.

Moeke
Heb jij een geschenk nodig? Haal een geschenkpakket van Moeke. Je kunt kiezen uit verschillende bier pakketen en een koffie pakket. Bekijk dan hun afhaalmenu en bestel je favoriete boxen om af te halen. Leuk om te krijgen en te geven.

Twentsche Foodhal

Ja! Vanaf nu kan je een Twentsche Foodhal wereldbox bestellen! Op deze manier kun je alsnog genieten van hun keukens. In de box zitten ingrediënten van verschillende keukens mét recepten om zelf de gerechten te bereiden en niet onbelangrijk een fles wijn. Bestellen kan via twentschefoodhal.nl/wereldbox.

Bagels & Beans

Unieke Bagels & Beans cadeaupakketten vol geluksmomentjes. Leuk als cadeau of voor jezelf. Je hebt de keuze uit drie soorten, kijk snel op de website of haal 'm op in de vestiging.⁣

Gastrobar bij Rozendaal

Thuis genieten met kerst. Bekijk hier alle mogelijkheden voor de kerstdagen om af te halen bij Gastrobar bij Rozendaal. Bestel een kerstsharing plank, kerstknabbelbox of een wijn2go vol lekkernijen. Bestellingen kunnen worden doorgegeven via het bestelformulier op de website.

Pimpelaar enschede
Fotoooo
Geschreven door Zoë Haas

Zoë is geboren en getogen in Losser. Ze woont sinds kort in het centrum van Enschede, waar ze geniet van de bruisende stad. Ze studeert International Business aan het Saxion en loopt stage bij Enschede Promotie.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs
Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer