Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten

12x de lekkerste cocktails in Enschede

Leestijd 2-3 min
Bo Enschede blog tipsGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo

De zomer is het perfecte seizoen voor heerlijke cocktailavonden. Bij deze cocktailbars vind je de mooiste, meest verfrissende en vooral lekkerste cocktails van Enschede.

Een fijn terras, een heerlijk zonnetje en een strakblauwe lucht. Hét recept voor een perfecte cocktailmiddag of -avond. Waar in Enschede vind je nou de lekkerste en beste cocktails? Hieronder vind je de beste cocktailtips van de stad!

Fellini

De barmannen en barvrouwen van Fellini maken de beste cocktails speciaal voor jou. Ga jij voor Italiaanse specialiteiten zoals een Limonchello Spritz of een Scroppino of kies jij toch voor andere klassieke cocktails? Bij Fellini hebben ze in ieder geval keuze genoeg! Ook leuk is de cocktailproeverij. Bij deze proeverij krijg je drie verschillende cocktails en een XL borrelplank om te delen.

Cocktails Enschede

Genoeg keuze bij Fellini

Moeke

Het borrelt en het bruist altijd bij Moeke, daarom heeft Moeke Enschede deze zomer een speciale kaart met heel veel zomerse cocktails. Wat dacht je van een mojito, Moeke martini of gin-tonic.

La Cubanita

Een avondje Caribische muziek, heerlijke tapas en onbeperkt genieten. Dat is waar La Cubanita bekend om staat. Maar wist je ook al dat ze een hele uitgebreide cocktailkaart hebben? Er staan wel 18 cocktails op, met alcohol en zonder alcohol (virgin) en ze zijn allemaal maar €5,-! Een perfecte plek voor een gezellige cocktailavond met vrienden en vriendinnen.

Allemaal cocktails voor maar €5,-

Cocktails en tapas Enschede

Cocktails en tapas bij La Cubanita

Bardot

Een cocktailavond in stijl houd je uiteraard bij Bardot. Zij hebben niet alleen heel veel heerlijke en verrassende cocktails, maar ook veel bijzondere wijnen met wat extra's. Neem gauw een kijkje op hun drankenkaart. Misschien is een Glitter Cinnamon of een Pomme et Sureau wel iets voor jou!

CopaCabana

Met meer dan 50 cocktails op de kaart is CopaCabana zeker weten de meest uitgebreide cocktailbar van Enschede. Van biercocktails en virgin cocktails tot klassieke, maar ook unieke cocktails. Hopelijk kun jij makkelijk een keuze maken en anders heb je een mooi excuus om vaker terug te komen.

Foodies Restaurant en Bar

De nieuwkomer in dit rijtje: Foodies. Neem plaats op hun grote (lounge)terras en bestel een van hun ijskoude cocktails. Heb jij meer zin in in een Waterlicious, Dutch & Stormy of een Gin&Tonic?

Cocktailbar Enschede

Heerlijke verfrissende cocktails

Paddy's

Bij Paddy's hebben ze allerlei verschillende cocktails én gin-tonic's. Onze tip: bestel daar een van hun bekende tapas of borrelplanken bij en geniet!

Sprakel

Bij Sprakel in Lonneker kun je ook genieten van heerlijke cocktails. Geniet bijvoorbeeld eens van een Aperol Spritz of Lillet Berry Spritz.

Sprakel cocktails Enschede

Aspen Valley

Ook Aspen Valley serveert heerlijke ijskoude cocktails en gin tonics op hun terras op de Oude Markt. Ga lekker zitten en geniet!

Cocktails Aspen Valley Enschede

Humphrey's

Sinds Humphrey's aan de Oude Markt zit, kun je hier van 's middags tot 's avonds laat heerlijk lang borrelen. De cocktailkaart bevat lekkere cocktails met o.a. Disaronno, Limoncello of watermeloen likeur. Perfecte drankjes voor een gezellige zomerse borrelavond met vrienden.

Cocktails Humphreys

Foodbar BLUFF

Naast een groot aantal wijnen kan je bij Foodbar BLUFF ook genieten van heerlijke cocktails. Kies voor een Pornstar Martini, een Amaretto Sour of één van de 10 andere zomerse opties.

Fabels

Bij Fabels kun je naast een uitgebreide wijnkaart kun je hier ook genieten van verschillende populaire cocktails, die met veel passie voor jou worden bereid. Of kies je toch voor een cocktail zonder alcohol? Dan ben je hier uiteraard ook van harte welkom om te genieten van een frisse virgin mojito met een prachtig uitzicht op de Grote Kerk en de Oude Markt.

                Cocktails bij Fabels Enschede
Bo Enschede blog tips
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo

Bo is enkele jaren geleden vanuit het midden van het land naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken en vertelt je graag hoe Enschede écht is.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs