Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Verhoef - Enschede PromotieGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

De lekkerste cocktails in Enschede

Leestijd 2-3 min

De zomer is het perfecte seizoen voor heerlijke cocktailavonden. Bij deze cocktailbars vind je de mooiste, meest verfrissende en vooral lekkerste cocktails van Enschede.

Fellini

De barmannen en barvrouwen van Fellini maken de beste cocktails speciaal voor jou. Ga jij voor Italiaanse specialiteiten zoals een Limonchello Spritz of een Scroppino of kies jij toch voor andere klassieke cocktails? Bij Fellini hebben ze in ieder geval keuze genoeg! Ook leuk is de cocktailproeverij. Bij deze proeverij krijg je drie verschillende cocktails en een XL borrelplank om te delen.

Cocktails Enschede

Genoeg keuze bij Fellini

Moeke

Het borrelt en het bruist altijd bij Moeke, daarom heeft Moeke Enschede deze zomer een speciale kaart met heel veel zomerse cocktails. Wat dacht je van een mojito, Moeke martini of gin-tonic.

La Cubanita

Een avondje Caribische muziek, heerlijke tapas en onbeperkt genieten. Dat is waar La Cubanita bekend om staat. Maar wist je ook al dat ze een hele uitgebreide cocktailkaart hebben? Er staan wel 18 cocktails op, met alcohol en zonder alcohol (virgin) en ze zijn allemaal maar €5,-! Een perfecte plek voor een gezellige cocktailavond met vrienden en vriendinnen.

Allemaal cocktails voor maar €5,-

Cocktails en tapas Enschede

Cocktails en tapas bij La Cubanita

Oaks Gastrobar

Misschien zou je niet zo snel aan Oaks denken als borrelplek, maar deze plek gaat je zeker verrassen! Heel binnenkort komen ze ook met een gloednieuwe cocktailkaart vol bijzondere combinaties en klassieke smaken. Bestel daarbij een van de heerlijke borrelplanken en je avond is helemaal af.

Bardot

Een cocktailavond in stijl houd je uiteraard bij Bardot. Zij hebben niet alleen heel veel heerlijke en verrassende cocktails, maar ook veel bijzondere wijnen met wat extra's. Neem gauw een kijkje op hun drankenkaart. Misschien is een Glitter Cinnamon of een Pomme et Sureau wel iets voor jou!

CopaCabana

Met meer dan 50 cocktails op de kaart is CopaCabana zeker weten de meest uitgebreide cocktailbar van Enschede. Van biercocktails en virgin cocktails tot klassieke, maar ook unieke cocktails. Hopelijk kun jij makkelijk een keuze maken en anders heb je een mooi excuus om vaker terug te komen.

Perron22

Perron22 is nooit een halte te ver. Neem plaats op hun grote terras of zonovergoten dakterras en bestel een van hun ijskoude coole cocktails. Heb jij meer zin in Mojito, Homemade Hugo of Sex on the Beach?

Cocktailbar Enschede

Cocktails drinken bij Oaks Gastrobar

Paddy's

Bij Paddy's luiden ze de zomer in met gloednieuwe drankjes. Op hun drankenkaart staan allerlei nieuwe en verschillende cocktails én gin-tonic's. Onze tip: bestel daar een van hun bekende tapas of borrelplanken bij en geniet!

Aspen Valley

Ook Aspen Valley serveert heerlijke ijskoude cocktails en gin tonics op hun terras op de Oude Markt. Elke week zetten ze twee verschillende cocktails in de spotlight die je kunt drinken voor 6,- per stuk. Ga lekker zitten en geniet!

Cocktails Aspen Valley Enschede

Humphrey's

Sinds Humphrey's aan de Oude Markt zit, kun je hier van 's middags tot 's avonds laat heerlijk lang borrelen. De cocktailkaart bevat lekkere cocktails met o.a. Disaronno, Limoncello of watermeloen likeur. Perfecte drankjes voor een gezellige zomerse borrelavond met vrienden.

Cocktails Humphreys
Bo Verhoef - Enschede Promotie
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Bo is enkele jaren geleden naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs