Door Content marketeer Nadja
Nadja Enschede Promotie - Uit in Enschede

Shoppen voor de kids

Hou je van lekker shoppen? Dan kun je in Enschede je geluk niet op. Maar waar shop je leuke kleding voor de kids? Nadja heeft de allerleukste kinderwinkels voor je op een rijtje gezet!

Boetiekjes voor kids

Toff Kidswear

Bij Toff Kidswear aan het Van Loenshof shop je merken als Vingino, Tommy Hilfiger, Hugo Boss en Pepe Jeans. De winkel is stoer en industrieel ingericht, de focus ligt op kleding in maat 128 t/m maat 188. Mooie merken en fijne service!

Wonder & Melon

Boutique conceptstore Wonder & Melon verkoopt hippe baby- en kinderkledingmerken (t/m maat 128) als Sproet & Sprout, Ammehoela, Lil'Atelier en Milk 'n Sugar. Ook heel leuk voor kindercadeaus!

NIK&NIK

Bij NIK&NIK vind je de hippe kinderkledingcollectie van Nikkie Plessen. De collectie bestaat uit trendy jongens- en meisjeskleding van maat 98 tot maat 176. Stoere kleding voor jonge hipsters en mini fashionista's.

Interieur van de winkel Wonder & Melon - Enschede - Uit in Enschede
Nikkie Enschede - Uit in Enschede
Toff Kidswear Enschede - Uit in Enschede
Wonder & Melon, NIK&NIK en Toff Kidswear

Winkelketens voor kids

Natuurlijk zijn de grote winkelketens ook vertegenwoordigd in Enschede. Hier kun je ook terecht voor kids:


De meeste grote winkelketens zitten in Enschede aan of rond het H.J. van Heekplein. Uit dit rijtje zit alleen Zeeman niet aan het van Heekplein, maar aan De Heurne. Een klein stukje lopen.

Vintage en tweedehands kinderkleding

Kidz Vintage

Aan de Boddenkampsingel vind je het herkenbare pandje van Kidz Vintage. Bij Kidz Vintage kunt je tweedehands baby- en kinderkleding kopen en inbrengen. Je vindt hier geen kleding van de grote ketens, maar merken als Z8, Vingino, Tommy Hilfiger, B. Nosy en Ralph Lauren.

Bim Bam Buisje

Al meer dan 30 jaar is Bim Bam Buisje een begrip in Enschede. Bij dit winkeltje aan de Lipperkerkstraat kun je terecht voor inbreng en verkoop van tweedehands baby- en kinderkleding. Je vindt er verschillende merken, de kleding is als nieuw.

 - Uit in Enschede
Bim Bam Buisje

Kootje Kids

Bij de gezellige winkel Kootje Kids vind je de leukste en hipste vintage merkkleding voor kinderen. Je kunt er terecht voor de kleinste babymaatjes tot en met de kleine dames en heren maten. Daarnaast kun je ook kleding inleveren, 40% van de opbrengst is voor jou!

Bekijk het assortiment van deze winkels ook online

Nadja Enschede Promotie - Uit in Enschede
Nadja
Content marketeer

Nadja is geboren en getogen in Enschede en schrijft graag over hippe hotspots en andere leuke adresjes in haar mooie stad. Naast content marketeer bij Enschede Promotie, is ze ook fotograaf, interieur- en lifestyle blogger en mama van twee.