Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten

De leukste kinderwinkels in Enschede

Leestijd 2-3 min
Nadja HanterinkGeschreven door
Content Marketeer Nadja

Op zoek naar leuke winkels om te shoppen voor je kroost? In en rond de binnenstad van Enschede kun je terecht bij de leukste kinderwinkels!

Toff Kidswear

Bij Toff Kidswear aan het Van Loenshof shop je merken als Vingino, Tommy Hilfiger, Hugo Boss en Pepe Jeans. De winkel is stoer en industrieel ingericht, de focus ligt op kleding in maat 128 t/m maat 188. Mooie merken en fijne service!

Wonder & Melon

Boutique conceptstore Wonder & Melon verkoopt hippe baby- en kinderkledingmerken (t/m maat 128) als Sproet & Sprout, Ammehoela, Lil'Atelier en Milk 'n Sugar. Ook heel leuk voor kindercadeaus!

Pico By AmazingKids

Pico By AmazingKids is al jaren een begrip in Enschede. Je shopt hier o.a. schattige babykleding van Mayoral, stevige kinderschoenen van Pinocchio en stoere tieneroutfits van Cars. De keuze is reuze!

Pico by Amazing Kids 2

Pico by AmazingKids

Wonder & Melon Enschede

Wonder & Melon

Toff Kidswear Enschede

Toff Kidwear

NIK&NIK

Bij NIK&NIK vind je de hippe kinderkledingcollectie van Nikkie Plessen. De collectie bestaat uit trendy jongens- en meisjeskleding van maat 98 tot maat 176. Stoere kleding voor jonge hipsters en mini fashionista's.

Winkelketens voor kids

Natuurlijk zijn de grote winkelketens ook vertegenwoordigd in Enschede. Hier kun je ook terecht voor kids:

De meeste grote winkelketens zitten in Enschede aan of rond het H.J. van Heekplein. Uit dit rijtje zit alleen Zeeman niet aan het van Heekplein, maar aan De Heurne. Een klein stukje lopen.

Vintage en tweedehands kinderkleding

Kidz Vintage

Aan de Boddenkampsingel vind je het herkenbare pandje van Kidz Vintage. Bij Kidz Vintage kunt je tweedehands baby- en kinderkleding kopen en inbrengen. Je vindt hier geen kleding van de grote ketens, maar merken als Z8, Vingino, Tommy Hilfiger, B. Nosy en Ralph Lauren.

Bim Bam Buisje

Al meer dan 30 jaar is Bim Bam Buisje een begrip in Enschede. Bij dit winkeltje aan de Lipperkerkstraat kun je terecht voor inbreng en verkoop van tweedehands baby- en kinderkleding. Je vindt er verschillende merken, de kleding is als nieuw.

Bim Bam Buisje

Bim Bam Buisje

Kootje Kids

Bij de gezellige winkel Kootje Kids vind je de leukste en hipste vintage merkkleding voor kinderen. Je kunt er terecht voor de kleinste babymaatjes tot en met de kleine dames en heren maten. Daarnaast kun je ook kleding inleveren, 40% van de opbrengst is voor jou!

Toff Kidswear Enschede

Toff Kidswear

Bij Toff Kidswear scoren tieners de mooiste outfits en is keuze uit vele mooie merken.

Lees verder
Wonder Melon Enschede 7

Wonder & Melon

Een boutique conceptstore voor jou en je mini.

Lees verder
N brands

N-Brands

Het modelabel van Nikkie Plessen heeft een winkel in Enschede geopend. Enschede is de negende stad waar een NIKKIE store is gevestigd.

Lees verder
Pico by AmazingKids Enschede

Pico by AmazingKids

Pico KIDS is de winkel waar je heel veel bekende merken vindt in maten 92 t/m 176. Maar ook Pico Baby mag er zijn met z’n maatjes vanaf 50 t/m 86.

Lees verder
1/4
Meer inspiratie? Volg ons ook op Instagram!
Nadja Hanterink
Geschreven door Content Marketeer Nadja

Nadja is geboren en getogen in Enschede en schrijft graag over hippe hotspots en andere leuke adresjes in haar mooie stad. Naast content marketeer bij Enschede Promotie, is ze ook fotograaf, interieur- en lifestyle blogger en mama van twee.

Misschien vind je dit ook leuk

Toon alle blogs