Door Content Marketeer Sonja
Sonja-Enschede Promotie-2021 - Uit in Enschede

Vriendinnenuitjes in Enschede

Er gaat niets boven tijd doorbrengen met je beste vriendinnen. Ook hier in Enschede kunnen jij en je vriendinnen je eindeloos vermaken. Ben je toch een beetje inspiratieloos? In deze blog neem ik je mee naar de leukste uitjes die je met je vriendinnen kan doen.

Ontspannen in de wellness

Als jij en je vriendinnen van lekker relaxen houden, gaat er niks boven een dagje wellness. Met ruim 500m2 aan wellness faciliteiten op een groot landgoed ligt Beauty & Wellness Bad Boekelo. Met een ruime keuze aan arrangementen is er voor ieder wat wils. Om het nog gezelliger te maken blijf je samen slapen bij Hotel Resort Bad Boekelo. Nog meer beauty & wellness ideeën? Kijk dan hier!

Wellness Enschede - twee vrouwen in de sauna - Uit in Enschede

Cocktailproeverij of sjieke High Tea?

Er gaat niks boven een lekker wijntje en bijkletsen met je vriendinnen. Zoek de gezelligheid van De Oude Markt op en geniet! Kiezen jullie ervoor om van alles wat te bestellen of gaan jullie voor safe? Bij Bluff kun je een High Wine of High Gin bestellen, je hoeft alleen maar achterover te leunen en te genieten van je drankje en borrelplank. Wil je het nog iets bonter maken? Ga dan naar Fellini voor een cocktailproeverij, ze serveren hun beste cocktails in combinatie met de lekkerste snacks.

Als het zonnetje schijnt vind ik het leuk om het park op te zoeken en te picknicken, bestel bijvoorbeeld met z'n allen lekkere broodjes bij de Broodbode en geniet van de rustgevende omgeving in het Volkspark. Wanneer jij en je vriendinnen stiekem toch een beetje luxe poezen zijn, is het leuk om te gaan voor een sjieke High Tea. Neem plaats in de instagramwaardige patisserie Mrs. Brown of bekijk hier alle High Tea mogelijkheden in Enschede.

Cocktails Fellini - Enschede - Uit in Enschede
"Alles is leuker met je vriendinnen naast je"

's Avonds op pad

Zin in een luxe tripje naar Ibiza? Beproef samen jullie geluk in het casino. Maak er een gezellige avond van en geniet van een verrukkelijk driegangendiner in het bijbehorende restaurant Taste, Brasserie & Wines. Willen jullie jezelf een limiet stellen? Kies dan voor het Try Out pakket, met dit pakket t.w.v. €35 krijg je gratis entree, €35 speeltegoed en een hapje en een drankje.

Willen jullie liever de hele avond schaamteloos meeblèren met Mamma Mia? Saloon de Wigwam is dan echt het karaoke café voor jullie, niets is hier te gek! Als je dol bent op spelletjes moet je bij The Game Box zijn. Van flipperkasten en muntenschuivers tot racesimulatoren en air hockey: bij deze arcade kunnen jullie je prima een avondje vermaken. Toch toe aan een beetje rust? Neem een stap uit de drukte en plof neer bij Kinepolis voor een heerlijke RomCom. Ook niet geheel onbelangrijk zijn de bijbehorende snacks. Popcorn, nacho's, M&M's.... of je neemt het gewoon allemaal?!

Shop till you drop!

Voor het beste (en eerlijkste) kledingadvies ga je natuurlijk naar je vriendinnen. Als je in Enschede niet slaagt, dan weet ik het ook niet meer! Shop bij grote winkelketens als Zara, Mango, Costes, Levi's of de mega grote nieuwe The Sting. Nog niet geslaagd? Zoek dan de gezellige boetiekjes op in de kleine straatjes van de binnenstad. Ook voor de tweedehands en vintage shoppers onder ons is er tegenwoordig een ruim aanbod in winkels. Bekijk hier alle mogelijkheden om te shoppen in Enschede.

Drie vriendinnen aan het shoppen in Enschede - H.J. van Heekplein - Uit in Enschede

Leer paaldansen

Mochten jullie echt geen inspiratie meer hebben, dan komt deze activiteit goed van toepassing. Laat je vrouwelijkheid helemaal tot haar recht komen en leer paaldansen bij Studio Nienke. Ben je single? Dan mag je aan het einde van de workshop een showtje geven aan iedereen. Bij Studio Nienke draait het om plezier en natuurlijk een hele gave ervaring! Meer leuke workshops in Enschede zijn op onze vrijgezellenfeesten pagina te vinden.

Lekker naar buiten

Waan je in de prachtige natuur van Enschede. Bij het Rutbeek zijn de mogelijkheden eindeloos, schudt je kleedje uit bij mooi weer of trek 's winters je ski's aan. Zijn jullie opzoek naar wat meer uitdaging? Geen probleem! Er zijn ook mogelijkheden om te waterskiën, suppen of klimmen in een klimbos.

In en rondom Enschede zijn er meerdere natuurgebieden en landgoederen waar jullie elkaar de oren van de kop af kunnen kletsen tijdens het wandelen. Uitgekletst? Geniet van de natuur en de fluitende vogeltjes om je heen of stop tijdens het wandelen voor een kopje koffie of thee bij Sprakel Eten en drinken.

Kunst en cultuur snuiven

Gek op kunst en cultuur? Dan zijn er in Enschede meer dan genoeg opties. Met de vele theaters en musea in de stad is er voor ieder wat wils. Ontdek stil makende tentoonstellingen bij Rijksmuseum Twenthe of bezoek een bekende voorstelling in het Wilminktheater. Bekijk de eindeloze mogelijkheden hier.

Sonja-Enschede Promotie-2021 - Uit in Enschede
Sonja
Content Marketeer

Sonja brengt je op enthousiaste wijze de leukste hotspots en inside tips van Enschede. Als Duitser in Nederland ontdekt ze de kleine, maar subtiele verschillen tussen de buurlanden en laat ze zien waarom we allemaal zo van Nederland houden.