Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Nadja HanterinkGeschreven door
Content Marketeer Nadja Hanterink

Haal de lente in huis met een mooie bos bloemen

Leestijd 2-3 min

Nu we zoveel binnen zitten is het des te leuker om het thuis gezellig te maken met mooie bloemen. Deze rare tijden vragen erom om extra attent en lief te zijn, voor jezelf én voor elkaar. En zeg nou zelf, iedereen wordt toch blij van een mooie bos bloemen? Enschede heeft een ruim aanbod aan bloemenzaken waar je terecht kunt voor een fijne bos.

Bestel bloemen van Voogsgerd

De bloemen van Voogsgerd zijn een begrip op de dagmarkt op het Van Heekplein. De kiosk van Voogsgerd is geopend tegen aangepaste openingstijden, maar je kunt ook via de webshop van Voogsgerd een mooie bos bestellen. Bestel bijvoorbeeld gezellige voorjaarstulpen, narcissen of een hip plukboeket.

NB: Deze blog is geschreven tijdens de intelligente lockdown en is sinds 1 juni j.l. niet meer geüpdatet.

Kleurenpracht bij Country Life

Wie houdt van bloemen in prachtige bonte kleuren, is bij Country Life helemaal op z’n plek. Iedereen wordt hebberig van alle mooie bloemen en accessoires in de winkel. De pracht aan kleuren en variatie maakt het een feestje om deze zaak te bezoeken. Liever bestellen? Via de webshop is een boeket snel besteld. En let op ze bezorgen gratis vanaf 25 euro in Enschede.

Country Life

Ga voor een Bloem bloemenabonnement

Wil je regelmatig een mooi vers boeket ontvangen? Sluit dan een bloemenabonnement af bij Bloem. Liselotte werkt op bestelling, je kunt o.a. bij haar terecht voor bloemenabonnementen voor bedrijven en particulieren, stolpen met droogbloemen, kransen, bruidsbloemen en rouwbloemen. Ze werkt vanuit haar atelier en heeft geen fysieke winkel. Inmiddels is ze al 27 jaar bloembinder en heeft ze volledig haar hart verpand aan de bloemen. Je kunt Liselotte en haar bedrijf via Facebook en Instagram volgen.

Bestel bloemen en planten bij Bloemsierkunst Florade

De winkel van Bloemsierkunst Florade is vooralsnog geopend, maar bestel je liever dan is dat ook mogelijk. Via Whatsapp, telefonisch of per mail kun je je bestelling doorgeven. Bezorgen op het Stokhorst en 't Ribbelt is gratis t/m 1 juni. Kijk op de website van Bloemsierkunst Florade voor meer informatie.

Bloemen om de hoek

Wil je je buurvrouw (of jezelf) verblijden met een mooi boeket en wil je dit combineren met een frisse wandeling? Denk dan eens aan de bloemenzaak bij jou om de hoek. Vaak zijn ze nog open en vind je hier mooie bloemen voor een heel betaalbare prijs. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet:

Heb je aanvullingen voor deze fijne bloemenblog? Mail ze naar [email protected]. Deze blog wordt continu bijgewerkt.

Nadja Hanterink
Geschreven door Content Marketeer Nadja Hanterink

Nadja is geboren en getogen in Enschede en schrijft graag over hippe hotspots en andere leuke adresjes in haar mooie stad. Naast content marketeer bij Enschede Promotie, is ze ook fotograaf, interieur- en lifestyle blogger en moeder van Loulou (3).

Hier vind je nog meer mooie initiatieven

Toon alle blogs