Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Romée KnobbenGeschreven door
Stagiair Romée Knobben

Het lekkerste ijs in Enschede

Leestijd 2-3 min

Het is zomer en dat betekent tijd voor verkoeling! Bij deze ijssalons vind je het lekkerste schepijs en de beste ijscoupes van Enschede.

Kan jij wel wat verkoeling gebruiken tijdens deze zonnige dagen? Er is natuurlijk geen betere manier dan een ijshoorntje of ijscoupe eten. Wij hebben de beste ijssalons van de stad voor jou verzameld. Er is in ieder geval genoeg keuze in Enschede!

Van der Poel

Bij IJssalon Van Der Poel op de Oude Markt en aan het Wilminkplein wordt het ijs elke dag vers bereid en dat proef je. Zelfs de karamel in de bestseller cookie-caramel is huisgemaakt! Ga jij voor strawberry cheesecake, tiramisu of toch voor een overheerlijke ijscoupe?

IJshoorntje

Punto Gelato

Naast de beste pasta's heeft Punto Pasta ook een ijsloket, Punto Gelato, waar je écht Italiaans schepijs kunt krijgen. Je kan plaats nemen op hun stadsterras en genieten van een heerlijk bolletje schepijs, een ijskoude milkshake of een overheerlijke ijscoupe.

IJssalon Heinink

IJssalon Heinink is de perfect plek om verkoeling te zoeken. Ze hebben banken om relaxed te zitten en te genieten van een overheerlijke ijscoupe, maar je loopt er ook makkelijk langs voor een hoorntje op de hand. Je kunt er zelfs terecht voor een workshop of een ijsbuffet!

IJssalon Heinink

Vers bereid ijs van Heinink

Gelato Dolce Vita

Heb je het warm gekregen van het shoppen? Dan is Gelato Dolce Vita voor jou de ideale plek om verkoeling te zoeken. Ze hebben een gezellig overdekt terras in de Klanderij waar je kan uitrusten onder het genot van ambachtelijk bereid ijs en een lekkere kop koffie of wat fris.

IJssalon de Singel

IJssalon de Singel is al meer dan 30 jaar een begrip in Enschede. Het is de ideale plek om onderweg eventjes een pauze te houden en wat verkoeling te zoeken. Het ijs wordt naar eigen recept gemaakt en dat zorgt voor een unieke smaak. Heb jij meer zin in een hoorntje op de hand of toch een ijscoupe?

Jamin

Druk aan het shoppen en wat verkoeling nodig? Dan zit je bij Jamin goed! Naast schepijs kun je kiezen voor de populaire Twizzl. Dit is een mix van softijs, heerlijk fruit en verschillende lekkere toppings. Zeker een aanrader!

Talamini

Ben je op vakantie in eigen land maar heb je zin in écht Italiaans ijs? Dan ben jij bij Talamini aan het juiste adres. Het ijs wordt bereid volgens oud Italiaans recept met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Een echte aanrader!

Romée Knobben
Geschreven door Stagiair Romée Knobben

Romée is geboren en getogen in Enschede. Ze studeert Commerciële Economie & Ondernemerschap in Hengelo en loopt stage bij Enschede Promotie.

Misschien vind je dit ook leuk

Toon alle blogs