Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten

Indian Summer in Enschede

Leestijd 2-3 min
Profielfoto JillGeschreven door
Stagiair Marketing & Communicatie Jill

De zomer is weer voorbij, maar niet getreurd! Deze tijd van het jaar kan het nog steeds zomerachtig weer zijn. Daarom lees je hier allerlei tips voor jouw Indian Summer in Enschede!

Indian Summer staat helemaal in het teken van heerlijke zomeravonden en genieten met elkaar. Hieronder vind je leuke tips om te genieten van de nazomer in Enschede.

Restaurants

Heb jij ook al zin in wat herfstige gerechten? Nu het steeds wat meer afkoelt in de avond, is een verrukkelijke warme maaltijd extra fijn. Denk hierbij aan gerechten als een Indiase curry, een lekkere pasta, lasagne of een goede soep. Loopt het water je al in de mond? Kom dan zeker een keer eten bij één van deze restaurants!


Het weer is misschien niet mooi genoeg om in de tuin te barbecueën, maar gelukkig zijn er genoeg restaurants die dat voor jou doen. Zo blijf je toch nog een beetje in die zomerse sferen! Hieronder vind je de lekkerste grill/BBQ restaurants.

Indian Summer Butter Chicken Enschede

Indian Summer

Verso restaurant enschede

Verso

Willemientje Enschede 2018 LR

Willemientje

Terrassen/binnentuinen

Nu je nog lekker kunt genieten van het nazomerse zonnetje, is het nog helemaal geen tijd om binnen te zitten. Pak een terrasje en relax! Hieronder de leukste plekken om buiten te genieten van een hapje en/of drankje.


Heb je een keer een vrije dag of heb je nog niks te doen in het weekend? Een high tea of een high wine/beer is altijd een goed idee. Hier vind je de leukste plekken waar je zowel buiten als binnen kunt zitten.

Paddys Enschede 2020 LR 22

Paddy's

Bruut enschede

Bistro en Wijnbar BRUUT

De Beiaard Enschede 2018 HR

De Beiaard

In de buitenlucht

Nu het nog niet zo koud is en er nog genoeg mooie dagen zijn, is het dé perfecte tijd om naar buiten te gaan. Leuk bijkomend voordeel: de bladeren gaan verkleuren en er verschijnen steeds meer warme kleuren in de natuur. Enschede kent genoeg leuke plekken om te wandelen of fietsen. Ontdek ze hieronder!


Andere bossen in Enschede

Teesinkbos

Teesinkbos

Smalenbroek

Smalenbroek

Groot brunink enschede

Groot Brunink

Ook leuk deze nazomer

Het Volkspark

Dit is de perfecte plek om een dagje rond te struinen. Neem een picknickkleedje en wat lekkers mee, plof neer in het gras en jouw dag kan niet meer stuk! Ook voor kinderen is dit park een heerlijke plek. Er is een speeltuin en er lopen dieren rond (konijnen, dwerggeiten en minischaapjes). Aan het eind van een zonnige dag trek gekregen? Eet een biefstuk in het restaurant Loetje.

Het Rutbeek

Ook op het Rutbeek kun je je prima vermaken als het weer een beetje meezit. Trek je wandelschoenen aan of haal je fiets uit de schuur en maak een rondje door het prachtige natuurlandschap. Meer zin om nóg actiever bezig te zijn? Je kunt de hele maand september en in de weekenden van oktober nog waterskiën bij Cable Waterskicentrum Twente. Hier kun je trouwens ook terecht op het terras voor een lekker hapje/drankje. Wat liever rustig aan doen? Er is voor iedereen volop ruimte om te relaxen op de zonneweiden en de stranden.

E-chopper huren

Is het mooi weer en ben je het wel een keer zat om altijd maar te fietsen? Huur een elektrische chopper bij E-rebel. E-choppers zijn elektrische “low-riders” die vergeleken worden met een Harley Davidson motor. E-choppers zijn dus gebaseerd op het uiterlijk van de Amerikaanse motorfiets, maar deze is natuurlijk elektrisch aangedreven. De choppers zijn geheel geruisloos en behalen een snelheid van maximaal 25 kilometer per uur. E-chopper tochten zijn ontzettend geschikt voor grote groepen. Dus wil jij met je vrienden of familie op pad? Reserveer en cross door het Twentse landschap!

Dagje wellness

De zomervakantie is alweer een tijdje achter de rug en we zijn allemaal weer volop aan het werk. Ben jij er wel aan toe om eens lekker te relaxen? Plan een dagje wellness in! Bij Huize Hölterhof wellness en hotel-restaurant kun je heerlijk ontspannen. Er zijn verschillende behandelingen te boeken, er zijn sauna's en je kunt er zelfs eten en slapen. Ook biedt Beauty en Wellness Bad Boekelo van alles voor jouw dagje rust. Van een gezichtsbehandeling tot een compleet arrangement van 1 of 2 dagen, het is allemaal mogelijk!

Heb je nog leuke tips voor Indian Summer in Enschede? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! Mailen kan natuurlijk ook.

Profielfoto Jill
Geschreven door Stagiair Marketing & Communicatie Jill

Jill is geboren en getogen in het mooie Enschede. Ze studeert Creative Business met als specialisatie marketing. Ze is vaak in de stad te vinden, zowel in het weekend als om te shoppen. Haar kennis van de stad gecombineerd met haar creativiteit zorgt ervoor dat ze jou alle ins en outs van Enschede kan vertellen!

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs