Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Enschede blog tipsGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo

Heerlijke kerstdiners voor thuis

Leestijd 2-3 min

Dit jaar kunnen we waarschijnlijk niet uit eten met kerst, maar we kunnen wel heerlijk eten in huis halen! Deze horecazaken brengen je graag wat speciaals voor de kerstdagen.

Horecazaken zijn vanwege alle huidige maatregelen alweer bezig met allerlei voorbereidingen om van kerst een groot feestje te maken, maar dan thuis! In deze blog verzamel ik de lekkerste kerstdiners en kerstboxen voor thuis.

Kerstmenu's voor thuis

Bistro Dreams
Als uit eten tijdens kerst niet mogelijk is, serveert Bistro Dreams graag een kerstmenu! Kijk op hun website voor het hele kerstaanbod.

Eetcafé Bij Flip
Ook dit jaar presenteert Bij Flip een heerlijk kerstmenu dat je thuis kunt afmaken. Ze hebben vlees en vega opties. Kijk op de website voor meer informatie.

De Kokkerette
Thuis uit eten met kerst met een fantastisch drie-, vier- of vijfgangendiner? De Kokkerette maakt het weer waar! Kijk op hun website voor het volledige kerstmenu.

Fleur de Sel
Je kunt vanaf nu een kerstbox bestellen bij Fleur de Sel. De box bevat allerlei gerechtjes met een instrucite, zodat je precies weet hoe je het thuis kunt maken. Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie.

Bistro C'est Si Bon

Net als vorig jaar kun je bij C'est Si Bon met kerst thuismenu's bestellen. In slechts 15 minuten heb je een volledig 3 gangen menu op tafel staan. Bekijk het menu op hun website.

Heb jij een kerstdinertip? Laat het ons weten! Stuur een mail naar [email protected] of stuur ons een berichtje op Facebook of Instagram.

Bo Enschede blog tips
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo

Bo is enkele jaren geleden naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs