Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Verhoef - Enschede PromotieGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Heerlijke kerstdiners voor thuis

Leestijd 1-2 min

Dit jaar kunnen we waarschijnlijk niet uit eten met kerst, maar we kunnen wel heerlijk eten in huis halen! Deze horecazaken brengen je graag wat speciaals voor de kerstdagen.

Met de huidige maatregelen heb ik weinig hoop dat we tijdens de kerstdagen uit eten kunnen in de stad. Andere horecazaken zien die bui ook al hangen en zijn daarom bezig met allerlei voorbereidingen om van kerst een groot feestje te maken, maar dan thuis! In deze blog verzamel ik de lekkerste kerstdiners en kerstboxen voor thuis.

Kerstdiner

Eetcafé Bij Flip
Eetcafé Bij Flip heeft een overheerlijk kerstdiner voor jullie samengesteld. Jij bestelt het menu op hun website, kiest het aantal personen, wat je erbij wilt drinken en voor welke dag het is. Je krijgt dan een handig formulier hoe je het diner kunt bereiden en alles mooi kunt opmaken en zo tover je een prachtig diner op tafel! Bekijk meer informatie op de website.

Gastrobar bij Rozendaal

Thuis genieten met kerst. Bekijk hier alle mogelijkheden voor de kerstdagen om af te halen bij Gastrobar bij Rozendaal. Bestel een kerstmenu van 3, 4, of 5-gangen. Bestellingen kunnen worden doorgegeven via het bestelformulier op de website.

Het Paradijs

Bestel het kerstdiner van het Paradijs, het smaakt heerlijk en ziet er ook nog een prachtig uit! Het kan ook nog eens bij jullie thuis bezorgd worden. Bestellen kan via de website en daar vind je ook meteen alle informatie over de gerechten.

Restaurant Joann

Een bijzonder diner met familie of vrienden of een romantisch diner voor twee? Jij mag het zeggen en Emiel van Restaurant Joann komt voor je koken. De heerlijke Joann-gerechten bereid in je eigen keuken. De thuisdiners inclusief wijnen beginnen vanaf 5-gangen en zijn uiteraard uit te breiden. Meer weten of direct reserveren? Mail naar [email protected].

Gourmetpakket

Willemientje
Bestel nu een compleet gourmetpakket met huisgemaakte salades en sauzen van Brasserie Willemientje. Kijk op hun Instagram voor meer informatie.

Kerstdiner gourmet Enschede

Voorgerechten en to share

Café Sprakel

Bij Sprakel kun je van alles bestellen om het je gemakkelijk te maken. Denk aan heerlijke voorgerechten, tapenades en soepen. Daarnaast hebben ze een Carpaccio en Vitello Tonnato XXL. Maar vergeet ook de luxe tapasschaal, mooie luxe visschaal of tapasbox niet. Bekijk het kerstassortiment op de website, en haal het eerste en tweede kerstdag tussen 9.00 en 12.00 uur op. Bestellen kan telefonisch 053-4334340 of per mail [email protected].

Heb jij een kerstdinertip? Laat het ons weten! Stuur een mail naar [email protected] of stuur ons een berichtje op Facebook.

Bo Verhoef - Enschede Promotie
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Bo is enkele jaren geleden naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs
Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer