Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Verhoef - Enschede PromotieGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo

Hier kun je kerstontbijt, -brunchboxen en -lekkernijen bestellen

Leestijd 2-3 min

Ben jij meer van het uitgebreid ontbijten en brunchen tijdens de kerstdagen? Dan zijn deze tips echt iets voor jou.

Kerst draait bij mij eigenlijk vooral om eten. De hele dag door. In de ochtend uitgebreid ontbijten met de hele familie of misschien is het wel meer een brunch, ligt eraan hoe lang je in bed blijft liggen natuurlijk! Maar de tafel staat ook de hele dag vol kerstkransjes, -koekjes en -taarten. Maar let op: houd nog wel ruimte over voor een uitgebreid kerstdiner! Omdat de horeca waarschijnlijk niet open mag zijn tijdens kerst, maken de horecazaken uit de stad graag kerstontbijt, kerstbrunch of andere lekkere dingen voor je. In deze blog vind je alle tips!

Kerstbrunch

Stoet
Stoet heeft twee kerstboxen voor jullie, zodat je tijdens de kerstdagen een heerlijke brunch op tafel kunt zetten. Er is een normale kerstbox en een speciale kidsbox. Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie.

Holy Pasta
Holy Pasta van de Twentsche Foodhal heeft een verrukkelijke kerstbrunchbox gevuld met wijn, tomatensoep, brood en nog veel meer lekkers. Kijk op hun Instagram voor meer informatie.

Gastrobar bij Rozendaal

Thuis genieten met kerst. Bekijk hier alle mogelijkheden voor de kerstdagen om af te halen bij Gastrobar bij Rozendaal. Bestel een heerlijke ontbijt-/Brunchbox. Bestellingen kunnen worden doorgegeven via het bestelformulier op de website.

De Branderie

Reserveren voor 1e Kerstdag is vanaf nu mogelijk bij de Branderie. De mooiste tijd van het jaar, is tijd met elkaar. Tijdens kerst maken zij voor jullie weer heel veel lekkers! Denk bijvoorbeeld aan een kerst ontbijt, kerstbrunch, kerst kidsbox en een kerstbox vol lekkernijen. Bestellen kan via Facebook.

ETN saladebar

ETN heeft een ETN Vegan Christmas treat box. Een box vol heerlijk vegan gebak, zoets, koekjes en meer! Bekijk meer informatie op de website.


Heel Bijzonder

Heel Bijzonder maakt dit jaar twee speciale kerstuitvoeringen van hun welbekende high tea. Lekker als altijd, maar uitbundiger en feestelijker dan ooit.Kijk op de website voor het aanbod

Stoet Kerstbox Enschede

Kersttaarten

Stoet
Stoet heeft meerdere lekkere dingen voor kerst. Wat dacht je van een chocolade ganachetaart (8 stukken), kerstscones of een zoetplankje? Op 24 december wordt het kerstlekkers bezorgd. Heerlijk voor kerstavond of voor de kerstdagen! Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie.

Van der Poel IJs
De beroemde kerstijstaarten van Van Der Poel IJs zijn dit jaar online te bestellen. Kijk op hun website voor alle informatie en het aanbod.

Rosy's

Het kersttoetje van Rosy's dit jaar: een smeuïge sinaasappel tulband met witte chocolade, pistache en cranberry. Lekker voor tijdens de kerst, of gewon bij de koffie! Bestellen kan via Facebook.

Chocoladetaart Stoet Enschede

Kerst high tea

Theetuin ik & mijn Moeder
Theetuin ik & mijn moeder heeft een speciale kerst high tea bestaande uit zoete en hartige gerechtjes. Er is ook een kinder kerst high tea samengesteld. Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie. Reserveren voor de speciale Kerst high tea op 26 en 27 december is al mogelijk!

Café Sprakel

Bij Sprakel kun je van alles bestellen om het je gemakkelijk te maken. Denk eens aan een high-ontbijt of lekkere verse broodjes. Maar vergeet ook de luxe tapasschaal of mooie luxe visschaal niet. Bekijk het kerstassortiment op de website, en haal het eerste en tweede kerstdag tussen 9.00 en 12.00 uur op. Bestellen kan telefonisch 053-4334340 of per mail [email protected].

Heb jij een tips voor dit lijstje? Laat het ons weten! Stuur een mail naar [email protected] of stuur ons een berichtje op Facebook.

Bo Verhoef - Enschede Promotie
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo

Bo is enkele jaren geleden naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs