Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Lizetbeek Nl 04062019 67Geschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Winkelen vanuit je eigen huis

Leestijd 2-3 min

Veel lokale winkeliers zijn leuke acties gestart zodat jij lekker kunt blijven winkelen vanuit huis!

Heel veel lokale ondernemers hebben leuke acties voor de fanatieke shoppers. Onderstaande winkeliers bieden allerlei opties aan zodat jij kunt blijven winkelen (tijdens of na de coronatijd). Hieronder verzamel ik alle acties van winkeliers. Wil je weten welke winkels in Enschede allemaal nog geopend zijn? Kijk dan op deze Facebookpagina. Zij houden bij welke winkels nog geopend zijn en op welke dagen.

Mis jij nog een initiatief? Stuur ons dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail ons naar [email protected]. Deze blog wordt continu bijgewerkt.

Winkelen in/voor Enschede

Koop in Enschede

Door alle maatregelen zijn veel mensen thuis, zijn horecazaken gesloten en is het rustig in de winkels. StoreKeeper en MSG hebben daar iets op bedacht: Koop in Enschede. Op KoopinEnschede.nl kun jij blijven bestellen bij jouw favoriete winkels en horecazaken in Enschede. Zo kun jij veilig thuis blijven, maar steun je wel de lokale ondernemers. Dit nieuwe platform gaat live op 1 april. Meer informatie volgt.

Winkelcentrum Enschede

Twee Enschedeërs zijn een online gids voor lokale winkels begonnen, zodat jij kunt zien wat er waar te koop is in Enschede en hoe. In dit online adressenboek kunnen ondernemers laten zien waar ze zitten, of en wanneer zij bezorgen en hoe klanten kunnen betalen of hun kunnen ondersteunen in deze tijd. Ondernemers kunnen hun gegevens voor de app gratis invullen. Kijk op hun website voor alle lokale ondernemers die tot nu toe aangesloten zijn.

Voor de dames

Winkel Fier

De dames van Fier zijn nog dinsdag t/m zaterdag geopend van 12:00-17:00 uur. Maar je kunt ook een berichtje sturen, zodat jij buiten die uren een keer kunt shoppen! Zie jij iets leuks op hun Facebookpagina of Instagram? Je kunt de items ook online bestellen door ze een berichtje te sturen of te appen naar 06-15274996.

Studio Spitsbaard Vintage

De fysieke winkel is even gesloten, maar op Instagram en Facebook is Studio Spitsbaard begonnen met een Social Distance Vintage Sale. Ze posten meerdere keren per dag een fijn vintage en duurzaam item. Vervolgens kun je reageren of je het zou willen kopen of reserveren. Op zaterdagen zijn ze tussen 12:00-17:00 open om de bestelling af te halen. Ze verzenden en bezorgen ook. Daarnaast kun je ook nog tegoedbonnen kopen en die sturen ze gratis naar je toe!

KNhus Lifestyle

De prachtige dameswinkel KNhus Lifestyle is nog dinsdag t/m zaterdag geopend met aangepaste openingstijden. Kun of wil je niet langskomen, je kunt ook via Facebook of Instagram een bestelling plaatsen of een cadeaubon bestellen. Daarnaast is 1 op 1 shoppen ook een mogelijkheid.

Winkelen dames Enschede

Voor de heren

Klof

De prachtige herenzaak in de Haverstraatpassage is nog gewoon geopend, maar Lars heeft wel een toffe actie gestart! Je kunt nu t/m 5 april een KLOF cadeaubon kopen met 20% korting. Zo kun jij binnenkort uitgebreid winkelen met Klof en maak je Lars ook heel blij. Koop de cadeaukaart in de winkel of stuur Lars een berichtje op Facebook. Dan stuurt hij de cadeaubon naar je op! Ook kun je via de Facebookpagina of WhatsApp (06-19629897) kledingitems bestellen. Kijk op zijn Instagram of Facebook voor de items die ze nu in de winkel hebben liggen.

Herenmode Tiecke & Mulder

Deze herenmodezaak aan de Deurningerstraat 39 is nog geopend van dinsdag t/m zaterdag van 12:00-17:00 uur. Parkeren kan makkelijk en snel voor de deur. Wil je liever buiten die uren shoppen? Dat is ook mogelijk! Stuur dan een mail naar [email protected]. Kijk op hun website voor meer informatie.

Winkelen heren Enschede

Leuke cadeautjes

Waar

Ook de winkel van Waar Enschede is nog van dinsdag t/m zondag geopend. Maar wil jij iemand een cadeau geven of misschien iets voor jezelf en kun je niet naar de winkel toe komen? Laat ze via een bericht op hun Facebookpagina weten wat je zou willen en het wordt dan met alle liefde bezorgd binnen Enschede. Is het item op voorraad? Dan wordt je bestelling binnen 24 uur bezorgd. Echt waar!

Ooievaar & co

Ooievaar & co is nog gewoon geopend, maar er zijn ook allerlei mogelijkheden om vanuit je eigen huis leuke baby- en kinderartikelen te kopen. Maak bijvoorbeeld gebruik van hun bezorgservice. Ze bezorgen gratis in Enschede, bij jou of bij degene voor wie je een cadeautje wil kopen. Ken je bijvoorbeeld kersverse ouders, maar kun je niet op kraambezoek? Zoek samen een cadeau uit en laat het bij ze bezorgen. Ook hebben ze een tijdelijke webshop. Kijk op hun Facebookpagina of website voor meer informatie.

Expo Enschede

De winkel is nog geopend van 12:00-17:00 uur. Ben je op zoek naar een cadeau, een bijzondere kaart of iets voor aan de muur? Stuur ze dan via Facebook of Instagram een bericht en ze brengen het dezelfde dag nog langs (binnen Enschede).

Twentse boodschappen

Support Your Locals

Steun Twentse producenten en koop de eerste Twentse boodschappenbox. De box is goed gevuld met onder andere kaas van de Zuivelhoeve Stadsveld, groenten van Ronnie Weegink, droge worst van Dreug en stroopwafels van Stroopwafels XXL. In de box vind je ook producten van Bolscher, Sanders Vers, Kaamps en Pascal Voerman. Je kunt de box bestellen via de website van Support Your Locals.

De Boxbode

Boxbode is een nieuwe Enschedese online supermarkt. Het is een initiatief van Twentse bedrijven om samen de coronacrisis aan te pakken. Zij werken samen met MSG, Vazquez en StoreKeeper. Je kunt uit verschillende boxen kiezen, allemaal gevuld met producten van lokale partners. De boxen worden dezelfde dag nog contactloos bezorgd. Bestellen kan via de website van Boxbode.

Boodschappenbox Enschede

Drankjes voor thuis

Stanislaus Brewskovitch

De winkel in de pub is nog geopend op vrijdagen van 15:00-18:00 uur en zaterdag van 14:00-18:00 uur. Wil jij liever vanuit huis bier bestellen? Ze hebben hun online assortiment enorm uitgebreid en dus bestel je alle bieren van de pubkaart. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd of je kunt de bestelling gratis afhalen in de Craft Beer Store. Bestellen kan via de website.

Jongbloed Bierpakket

De leukste brouwers van Ensched ehebben de handen ineengeslagen. Speciaal voor alle thuiswerkers, thuisblijvers en andere harde werkers is een bierpakket samengesteld. De opbrengst van deze actie gaat naar corona-gerelateerde goede doelen in Twente. Ook een gaaf cadeau voor iemand anders! Je kunt kiezen uit speciale verpakkingen van 6, 12 of 24 flessen. Je kunt de pakketten ophalen of gewoon thuis laten bezorgen. Kijk voor meer informatie op hun website.

Stanislaus

Lizetbeek Nl 04062019 67
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Bo is zeven jaar geleden vanuit het pittoreske Renkum naar Enschede verhuisd voor haar studie en sindsdien compleet verliefd op de stad. Ze laat je graag zien waarom ze zo dol is op Enschede en waarom jij dat ook zou moeten zijn.

Misschien vind je dit ook leuk

Toon alle blogs