Door Content marketeer Nadja
Nadja Enschede Promotie - Uit in Enschede

Een babyshower organiseren in Enschede

Is één van je vriendinnen zwanger en ben je op zoek naar een leuke locatie voor een babyshower in Enschede? Lucky you! Ik heb namelijk een aantal leuke (zoete) adresjes voor je op een rijtje gezet.

Theetuin Schuif ’s Aan

Deze leuke nieuwe hotspot op erve het Honhof is zeer geschikt voor een gezellige babyshower. Theetuin Schuif 's Aan ligt op steenworp afstand van het centrum van Enschede. Je kunt in de fijne tuin genieten van een heerlijke homemade high tea, maar binnen is er ook plek wanneer het koud en nat is buiten. Daarnaast kun je leuke hebbedingetjes shoppen in het theewinkeltje en je eigen veldboeket plukken in de pluktuin!

Theetuin Ik en mijn Moeder

In het sfeervolle Wooldrikspark kun je aanschuiven voor een high tea bij Theetuin Ik en mijn Moeder. Op een verstopt plekje in het park staat een sfeervolle tearoom, inclusief serre. Ook buiten is er plek in de bloemrijke tuin om gezellig te eten en drinken.

Sprakel in t Bos Enschede - Uit in Enschede
Der grüne Garten mit Bäumen und Sitzgelegenheiten bei Teegarten Schuifs Aan in Enschede - Uit in Enschede
Ik Mijn Moeder Enschede - taart - Uit in Enschede

Mrs. Brown

In de binnenstad van Enschede vind je de mooie salon van Mrs. Brown. Hier kun je heerlijke taartjes en andere zoetigheden proeven. De salon is hip en stijlvol ingericht. Hier kun je zeker in stijl genieten van homemade sweetness!

Fellini

Genieten van een babyshower met een Italiaans tintje kan bij Fellini. Bij een babyshower bij dit restaurant midden in het centrum moet je denken aan panna cotta's, brownies en snackpizza's!

Theetuin De Oale Zessprong

Bij theetuin de Oale Zessprong kun je een babyshower geven in stijl, inclusief heerlijke high tea. Deze high tea wordt gezellig versierd met blauwe of roze gekleurde vlaggetjes en bordjes. Ook bij het eten wordt er rekening gehouden met het geslacht van de toekomstige baby.

Het Suikerhuisje

Wil je thuis een babyshower organiseren? Bij Het Suikerhuisje kun je een babyshower teaparty bestellen. Geheel in stijl met lekkere hapjes: van zoete witte chocolade truffels en brownies tot hartige finger sandwiches gevuld met gegrilde ham. En niet te vergeten een prachtig gedecoreerde taart natuurlijk!

Kuchen von Mrs. Brown in Enschede - Uit in Enschede
Theetuin de Oale Zessprong High Tea Enschede - Uit in Enschede
 - Uit in Enschede
Nadja Enschede Promotie - Uit in Enschede
Nadja
Content marketeer

Nadja is geboren en getogen in Enschede en schrijft graag over hippe hotspots en andere leuke adresjes in haar mooie stad. Naast content marketeer bij Enschede Promotie, is ze ook fotograaf, interieur- en lifestyle blogger en mama van twee.