Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Nadja HanterinkGeschreven door
Content Marketeer Nadja Hanterink

Leuke locaties voor een babyshower in Enschede

Leestijd 1-2 min

Op zoek naar een leuke locatie voor een babyshower in Enschede? Nadja heeft een aantal leuke (zoete) adresjes voor je op een rijtje gezet.

Is één van je vriendinnen zwanger en ben je op zoek naar een leuke locatie voor een babyshower in Enschede? Lucky you! Ik heb namelijk een aantal leuke (zoete) adresjes voor je op een rijtje gezet.

Theehuis Sprakel in 't Bos

Kleine kans dat je nog nooit van Theehuis Sprakel in 't Bos hebt gehoord, maar dit leuke plekje hoort natuurlijk wel in deze lijst! De locatie, aankleding en de lekkere hapjes maken dit tot een perfect plekje voor een gezellige babyshower. En niet alleen met mooi weer, want in de herfst en winter kun je op de veranda achter glas alsnog genieten van de prachtige omgeving.

Sprakel-in-t-Bos-Enschede.jpg?mtime=20190807120011#asset:71810

Theetuin Schuif ’s Aan

Deze leuke nieuwe hotspot op Erve Honhof is zeer geschikt voor een gezellige babyshower! Theetuin Schuif 's Aan ligt op een steenworp afstand van het centrum van Enschede. Je kunt in de fijne tuin genieten van een heerlijke homemade high tea, maar ook binnen is er ook plek bij slecht weer. Daarnaast kun je leuke hebbedingetjes shoppen in het theewinkeltje en je eigen veldboeket plukken in de pluktuin!

schuif-s-aan-Enschede.jpg?mtime=20190807151732#asset:71814

Theetuin Ik en mijn Moeder

In het sfeervolle Wooldrikpark kun je aanschuiven voor een high tea bij Theetuin Ik en mijn Moeder. Op een verstopt plekje in het park staat een sfeervolle tearoom, inclusief serre. Ook buiten is er plek in de bloemrijke tuin om gezellig te eten en drinken.

Ik-Mijn-Moeder-Enschede1.jpg?mtime=20190627093114#asset:70616

Mrs. Brown

In de binnenstad van Enschede vind je deze mooie ‘casual patisserie’. In de gezellige Walstraat kun je Mrs. Brown’s heerlijke taartjes en andere zoetigheid proeven. De salon is hip en stijlvol ingericht. Hier kun je in stijl genieten van homemade sweetness! In het najaar van 2019 worden er twee nieuwe locaties van Mrs. Brown geopend, in de Pijpenstraat en het aangrenzende pand aan de Zuiderhagen.

mrs.-brown-Enschede.jpg?mtime=20190807160455#asset:71828

Fellini

Genieten van een babyshower met een Italiaans tintje kan bij Fellini. Bij dit moderne restaurant midden in het centrum moet je denken aan panna cotta en snackpizza's! Maak het babyfeestje compleet met een fijne film bij bioscoop Cineast.

Theetuin De Oale Zessprong

Bij theetuin de Oale Zessprong kun je een babyshower geven in stijl, inclusief heerlijke high tea. Deze high tea wordt gezellig versierd met blauwe of roze gekleurde vlaggetjes en bordjes. Ook bij het eten wordt er rekening gehouden met het geslacht van de toekomstige baby.

Het Suikerhuisje

Wil je thuis een babyshower organiseren? Bij Het Suikerhuisje kun je een babyshower teaparty bestellen. Geheel in stijl met lekkere hapjes: van zoete witte chocolade truffels en brownies tot hartige finger sandwiches gevuld met gegrilde ham. En niet te vergeten een prachtig gedecoreerde taart natuurlijk!

Wil je meer inspiratie voor leuke high tea en lunchtentjes in Enschede? Je vindt ze hier!

Nadja Hanterink
Geschreven door Content Marketeer Nadja Hanterink

Nadja is geboren en getogen in Enschede en schrijft graag over hippe hotspots en andere leuke adresjes in haar mooie stad. Naast content marketeer bij Enschede Promotie, is ze ook fotograaf, interieur- en lifestyle blogger en moeder van Loulou (2).

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs
Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer