Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Lizetbeek Nl 04062019 67Geschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Lunch en lekkernijen

Leestijd 2-3 min

Heb jij tijdens deze bijzondere weken zin in een goede lunch of gewoon wat lekkers? Deze zaken brengen je graag wat lekkernijen.

Heb jij tijdens deze bijzondere weken zin in een goede lunch of gewoon wat lekkers? Ik verzamelde Enschede hotspots die jou graag een lekkere lunch of lekkers voor bij de koffie (of gewoon als tussendoortje) komen brengen.

Mis jij nog een horecazaak? Stuur ons dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail ons naar [email protected]. Deze blog wordt continu bijgewerkt.

Heerlijke lunch en extra's

Broodbode Enschede

Kun jij niet zonder de broodjes van de Broodbode? Je kunt bij het filiaal aan de Brinkstraat broodjes bestellen en laten bezorgen. Woon je vlakbij het centrum? Je kunt ook van dinsdag t/m zaterdag telefonisch een bestelling doorgeven bij Broodbode aan de Haverstraatpassage en je bestelling daar afhalen.

Appeltjes van Oranje

De dames van Appeltjes van Oranje brengen je graag een gezonde lunch of verwennen je graag met wat zoete lekkernijen. Bestellen kan elke woensdag t/m zondag van 08:30-15:00 uur. Bekijk op hun website het hele aanbod.

Van Doorn & Doorn

Ook dit weekend kun je weer heerlijke lunchgerechten en andere lekkernijen af halen bij Van Doorn & Doorn. Houd hun Facebookpagina in de gaten voor de menukaart.

Willemientje

Bij Willemientje kun je eigenlijk de hele dag door allerlei gerechten en lekkers bestellen. Van soep en broodjes tot salades en hamburgers. Maar ze hebben ook hele lekkere muffins en taarten. Bestellen kan zeven dagen per week van 10:00-19:00 uur via Thuisbezorgd.

De Branderie

Je kunt heerlijke broodjes, salades of gebak afhalen bij De Branderie. Je vindt de speciale kaart op hun Facebookpagina. Bestellen kan via 06-42305281 of via Facebook. De Branderie is dinsdag t/m zondag geopend van 09:30-15:00 uur voor afhalen. Ze bezorgen zelf vanaf 15:00 uur. Bestellen met Thuisbezorgd kan dinsdag t/m zondag tussen 11:00-15:00 uur.

Melan lunch & more

Mis jij de broodjes van Melan? Goed nieuws! Vanaf dinsdag 31 maart bezorgt ook Melan broodjes via thuisbezorgd en zijn ze geopend om broodjes af te halen. Bestellen en afhalen kan elke dinsdag t/m zaterdag van 11:00-15:00 uur. Bestel online of via 053-4312114.

Lunchen Enschede

Allerlei lekkernijen

Rosy's

Naast cadeaubonnen kun je ook allerlei lekkers bij Rosy’s bestellen. Van taarten tot doosjes vol lekkere dingen. Heb je trek in brownies, boterkoek, macarons en lemoncurd taartjes? Kijk dan op Rosy’s Facebookpagina of Instagram en dan kun jij heel snel genieten van een doosje vol lekkers.

Nienke's

De cupcakewinkel van Nienke is nog geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:30-14:00 uur. Maar tussen 14:00-18:00 bezorgen ze lekkernijen in heel Enschede. Geef je bestelling door via de website of via haar Facebookpagina en ontvang de lekkerste cupcakes op je deurmat.

IJssalon Heinink

Heerlijk gebak, hartige snacks of taarten, verrassingsboxen of andere lekkernijen. Bij IJssalon Heinink hebben ze een heleboel lekkers op hun bestellijst staan. Ze bezorgen elke dag van 11:30-14:00 uur. Bestel minimaal een dag van te voren via hun Facebookpagina.

La Stans Chocolaterie

Met Pasen in aantocht heeft chocolatier Dennis Stans heel veel chocolade en patisserie voor deze dagen, zoals paaseitjes, paashazen en andere heerlijke paaschocola. Van chocola wordt iedereen blij. Nu is er een speciaal Chocolade Feelgood Pakket samengesteld, zodat je thuis van allerlei lekkers kunt genieten. Om dit pakket of andere lekkernijen zoals bonbons, verfijnde gebakjes of een cadeaubon te bestellen, kun je hier contact opnemen.

Tip: ook leuk als cadeau om zo’n pakketje naar iemand te sturen die wel een oppepper kan gebruiken.

Lekkernijen Enschede

High tea's en meer

Heel Bijzonder

Vanaf nu bezorgt ook Heel Bijzonder heerlijke broodjes, tosti’s en zoetigheden. Kijk op hun website voor de volledige kaart. Bestel via hun website of per telefoon 06-15168336. Tip: ze bezorgen ook hun welbekende high tea met bijzondere lekkernijen! Ze zijn elke dag geopend van 10:00-16:00 uur.

Theetuin Ik & mijn moeder

Bestel de lekkerste broodjes, taarten en high tea’s nu bij ik & mijn moeder. Je kunt het lekkers op zaterdag en zondag afhalen tussen 13:00-15:00 uur. Het liefst een dag van te voren te voren bestellen (met name bij de high/afternoon/noon tea’s). Bekijk het menu op hun Facebookpagina. Bestellen kan via Facebook of via 053-2304123.

Mrs. Brown

Genieten van heerlijke taartjes in het café van Mrs. Brown zit er even niet in, maar je kunt wel hun high tea bestellen! Neem contact op via de website of via 053-8511895 en bestel een heerlijke high tea voor bij jou thuis. Heb je zin in heerlijk gebak? Dan kun je bij de bakkerij aan de Pijpenstraat ook nog allerlei lekkernijen kopen.

DSR food

Maak het thuis extra gezellig met een heerlijke high tea in een box. DSR food biedt nu een high tea in a box aan. Je kunt de box al vanaf 2 personen bestellen en er zitten een heleboel lekkere dingen in. Bezorging is gratis en je krijgt er gratis een zakje paaseitjes bij! Bestel de box hier.

ETN vegan bakery

Op de website van ETN saladebar kun je nu een heerlijke Vegan Bakery pretpakket bestellen. Bestel er ook limonade en thee bij en houd thuis je eigen vegan high tea!
Ze bezorgen in een radius van 15 km rondom de zaak. Bestellen kan via de website. Let op: als het pakket is uitverkocht zie je hem niet op de website staan. Houd de Facebookpagina van ETN in de gaten voor meer informatie.

High Tea Enschede 2

IJs, ijs en nog eens ijs

Van der Poel IJs

De ijssalon aan het Wilminkplein is weer geopend, maar wel iets anders dan je gewend bent. Je kunt bakken ijs ophalen met jouw favoriete smaak.Dus in plaats van bolletjes, koop je nu 0,5 liter per smaak voor thuis in de vriezer. Ook zijn er ijstaarten en cadeaubonnen te koop. Kijk hier voor alle beschikbare smaken. Binnenkort kun je ook online bestellen.

Gelateria Talamini

Bij Talamini kun je ijs bestellen via Thuisbezorgd! Kies uit bollen of bekers ijs, ijscoupes of lekker gebak. Bestellen kan dinsdag tot en met zondag van 12:00-20:00 uur.

IJs Enschede

Zelf aan de slag

De Kookzolder

Normaal heeft Jacqueline een kookstudio voor kinderen, waar ze kook- en baklessen geeft en kinderfeestjes organiseer. Dit kan helaas nu niet en daarom verkoopt ze nu leuke bakpakketten die mensen voor €12,50 kunnen ophalen (zeven dagen per week). In deze pakketten zit alles wat nodig is om een heerlijke paashaastaart of vlindertaart te maken. Bestellen kan via de website of door een mail te sturen naar [email protected].

Lizetbeek Nl 04062019 67
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Bo is zeven jaar geleden vanuit het pittoreske Renkum naar Enschede verhuisd voor haar studie en sindsdien compleet verliefd op de stad. Ze laat je graag zien waarom ze zo dol is op Enschede en waarom jij dat ook zou moeten zijn.

Misschien vind je dit ook leuk

Toon alle blogs