Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
FotooooGeschreven door
Zoë

Tips om je huis kerstproof te maken

Leestijd 3-4 min

Ben jij al op zoek naar kerstinspiratie voor in huis? Dit zijn mijn tips voor de leukste kerstartikelen.

Kerst! De gezelligste tijd van het jaar. Om helemaal in de kerstsfeer te raken is het natuurlijk belangrijk dat je huis helemaal kerstproof is. Lampjes, kerstballen, slingers en nog meer leuke artikelen maken deze feestdagen toch net iets feestelijker. Maar waar scoor je al die leuke artikelen? Ik geef je mijn tips, zodat jij er een onvergetelijke kerst van kan maken.

Leuke woonwinkels

Enschede kent hele leuke woonwinkels! Maar bij welke woonwinkels vind je de leukste kerstdecoratie? Ik zet er een paar voor je op een rij.

Bezoek de winkel of bestel via de webshop.

Oh dennenboom, oh dennenboom

Wat is kerst zonder een mooi gevulde kerstboom? De leukste kleuren ballen, felle lichtjes en slingers met glitters in een mooie groene kerstboom. Bij Intratuin haal je mooie echte en kunstkerstbomen en decoratie. Trek hier maar een dag voor uit, want je hart gaat helemaal op in de vele kerstversiering. Ook bij K.J. Outdoor kun je leuke kunstkerstbomen krijgen of zoek een kwekerij buitenaf voor de echte dennenbomen.

Kerst on a budget

Ja al die decoratie is niet altijd goedkoop.. Toch zijn er leuke budgettips! Ga bijvoorbeeld tweedehands shoppen, daar scoor je leuke dingen voor een leuk prijsje. Alleen maar fel gekleurde potjes bij de kringloop? Haal bij Action een spray bus en geef je decoratie een luxe uitstraling met een laagje goud, zilver of zwart. Door spray te gebruiken krijgen ook de vondsten van een fijne boswandeling een rijke uitstraling. Takjes, dennenappels en ook pompoenen kun je prima een laagje goud of zilver geven.

Kerst enschede1

Bloemstukken

Een andere manier om een leuke sfeer te geven aan je interieur is met bloemen. Bij bloemenwinkel Mimosa kun je naast mooie bloemstukken ook leuke kerstdeco krijgen.

Nog meer decoratie

Bij de grote winkelketens in de stad kun je natuurlijk ook heel goed je kerstaankopen doen. Kijk bijvoorbeeld eens bij deze winkels. Koop hier niet alleen de leukste kerstdecoratie maar ook lelijke kerst truien en flanellen geblokte pyjama's.

Bezoek de winkels of bestel via de webshops.

Fotoooo
Geschreven door Zoë

Zoë is geboren en getogen in Losser. Ze woont sinds kort in het centrum van Enschede, waar ze geniet van de bruisende stad. Ze studeert International Business aan het Saxion en loopt stage bij Enschede Promotie.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs