Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten

Op zoek naar een indoor speeltuin in Enschede? Hier moet je zijn!

Leestijd 2-3 min
Nadja HanterinkGeschreven door
Content Marketeer Nadja

Ouders weten het: op regenachtige dagen zijn indoor speeltuinen een uitkomst om je kids lekker te laten uitrazen.

Op koude of regenachtige dagen is het toch iets minder aantrekkelijk om met de kids naar buiten te gaan. Toch hebben ze vaak wel een uitlaatklep nodig voor hun tomeloze energie. Is het zo'n dag dat ze even lekker moeten uitrazen, maar dat het weer buiten juist uitnodigt om binnen te blijven? Laat ze dan lekker los gaan in een indoor speeltuin!

Indoor spelen in Enschede

Spelen, klimmen, klauteren... Soms is het voor kinderen (en hun ouders) heerlijk om even stoom af te blazen. Lekker losgaan in een speelparadijs, alle energie eruit en moe maar voldaan weer naar huis. Vooral nu we meer druilerige dagen tegemoet gaan, is een indoor speeltuin een ideaal uitje met kids.

Monkey Town

Op het Go Planet Parc vind je Monkey Town. Voor peuters is er een leuke speelzone en grotere kinderen kunnen zich uitleven op de speeltoestellen, glijbanen en trampolines. Ouders kunnen ondertussen een kopje koffie drinken en wat lekkers eten in de horecagelegenheid (met zicht op de speeltuin).

Monkey Town Enschede

Monkey Town Enschede

Genoeg leuke speeluitdagingen voor kinderen en voor ouders is er een restaurant, leeshoek en (niet onbelangrijk) gratis wifi.

Ballorig

Ballorig ligt aan de J.J. van Deinselaan. Ook hier is er een aparte speelruimte voor de allerkleinsten en genoeg leuke speeluitdaging voor grotere kinderen. Voor ouders is er een restaurant, leeshoek en (niet onbelangrijk) gratis wifi.

Ballorig Enschede

Ballorig Enschede

FunZone (voorheen Avontura)

Onder FunZone valt ook een indoorspeelparadijs met ruim 2500 m2 aan speelruimte. Er zijn verschillende zones met uiteenlopende thema's en ook hier hebben de peuters een eigen speelhoek. Ouders kunnen terecht in het centraal gelegen horecaplein met gratis wifi.

Avontura Twentehallen Enschede

Avontura Twentehallen

FunZone (voorheen Krazy Kangaroo)

Jump, jump jump! Bij FunZone trampolinepark kun je losgaan op verschillende trampolines en jump-area's. Er is op speciale tijden ruimte gereserveerd voor kleintjes vanaf 2 jaar. Ouders kunnen terecht in het restaurant waar je lekkere snacks en burgers kunt bestellen of ze springen natuurlijk gewoon lekker mee.

FunZone Enschede

Krazy Kangaroo

Bounce Valley

Het grootste airpark van Nederlands staat gewoon in Enschede! Dit mega springkussen is leuk voor jong en oud, vanaf 2 jaar. Voor de jongste bouncers tot 5 jaar is er mini bounce, doordeweekse ochtenden waarin zij lekker los kunnen gaan tegen een lager tarief. Er zijn ook leuke arrangementen op vrijdag- of zaterdagavond inclusief pizza en limo!

Bounce Valley Enschede

Bounce Valley

Blijf op de hoogte en volg ons ook op Instagram!
Nadja Hanterink
Geschreven door Content Marketeer Nadja

Nadja is geboren en getogen in Enschede en schrijft graag over hippe hotspots en andere leuke adresjes in haar mooie stad. Naast content marketeer bij Enschede Promotie, is ze ook fotograaf, interieur- en lifestyle blogger en mama van twee.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs