Door Content marketeer Nadja
Nadja Enschede Promotie - Uit in Enschede

Indoor speeltuinen in Enschede

Op koude of regenachtige dagen is het toch iets minder aantrekkelijk om met de kids naar buiten te gaan. Toch hebben ze vaak wel een uitlaatklep nodig voor hun tomeloze energie. Is het zo'n dag dat ze even lekker moeten uitrazen, maar dat het weer buiten juist uitnodigt om binnen te blijven? Laat ze dan lekker los gaan in een indoor speeltuin!

Indoor spelen in Enschede

Spelen, klimmen, klauteren... Soms is het voor kinderen (en hun ouders) heerlijk om even stoom af te blazen. Lekker losgaan in een speelparadijs, alle energie eruit en moe maar voldaan weer naar huis. Vooral nu we meer druilerige dagen tegemoet gaan, is een indoor speeltuin een ideaal uitje met kids.

Monkey Town

Op het Go Planet Parc vind je Monkey Town. Voor peuters is er een leuke nieuwe speelzone en grotere kinderen kunnen zich uitleven op de speeltoestellen, glijbanen en trampolines. Ouders kunnen ondertussen een kopje koffie drinken en wat lekkers eten in de horecagelegenheid (met zicht op de speeltuin).

Kinder mit dem Maskottchen von Monkey Town in Enschede - Uit in Enschede
Monkey Town Enschede
Genoeg leuke speeluitdagingen voor kinderen en voor ouders is er een restaurant, leeshoek en (niet onbelangrijk) gratis wifi.

Ballorig

Ballorig ligt aan de J.J. van Deinselaan. Ook hier is er een aparte speelruimte voor de allerkleinsten en genoeg leuke speeluitdaging voor grotere kinderen. Voor ouders is er een restaurant, leeshoek en (niet onbelangrijk) gratis wifi.

Innenansicht von Ballorig in Enschede - Uit in Enschede
Ballorig Enschede

FunZone (voorheen Avontura)

Onder FunZone valt ook een indoorspeelparadijs met ruim 2500 m2 aan speelruimte. Er zijn verschillende zones met uiteenlopende thema's en ook hier hebben de peuters een eigen speelhoek. Ouders kunnen terecht in het centraal gelegen horecaplein met gratis wifi.

Funzone Enschede - springende vrouw op de kop - Uit in Enschede
FunZone

Bounce Valley

Het grootste airpark van Nederland staat gewoon in Enschede! Dit mega springkussen is leuk voor jong en oud, vanaf 2 jaar. Voor de jongste bouncers tot 5 jaar is er mini bounce, doordeweekse ochtenden waarin zij lekker los kunnen gaan tegen een lager tarief. Er zijn ook leuke arrangementen op vrijdag- of zaterdagavond inclusief pizza en limo!

Luftkissen im Bounce Valley in Enschede - Uit in Enschede
Bounce Valley

Meer binnenuitjes met kids

Er is écht genoeg te doen in Enschede met kinderen. Op deze pagina vind je nog meer tips zoals karten bij Zero55 of Glowgolfen met blacklight.

Veel plezier!

Nadja Enschede Promotie - Uit in Enschede
Nadja
Content marketeer

Nadja is geboren en getogen in Enschede en schrijft graag over hippe hotspots en andere leuke adresjes in haar mooie stad. Naast content marketeer bij Enschede Promotie, is ze ook fotograaf, interieur- en lifestyle blogger en mama van twee.