Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Enschede blog tipsGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo

Sharing dinner bij Los Sueños

Leestijd 2-3 min

Samen proeven, drinken en genieten. Wij kozen tijdens de Proef Eet maand voor sharing dinner bij Los Sueños.

September 2020 was de maand van de Proef Eet. Ongeveer 30 deelnemende restaurants, cateraars en brouwerijen hadden speciaal voor de maand september een bijzonder menu of arrangement samengesteld. Wij brachten een bezoekje aan Los Sueños.

Op vakantie in eigen stad

Los Sueños opende in januari 2020 hun Spaanse restaurant in de Walstraat. Bij Los Sueños reserveer je geen tafel, maar boek je eigenlijk een kleine mini vakantie naar Spanje. Heel fijn in deze rare coronatijden. In een Spaans restaurant kunnen echte typische Spaanse gerechten natuurlijk niet ontbreken. Op de kaart vind je dan ook veel tapas en tapas menu's. Maar wat dacht je van paella, vis en vlees, grillgerechten en de lekkerste sangria? Ja, die Spaanse sfeer is hier zeker wel te vinden!

Los Suenos Enschede

Tijdens de maand van de Proef Eet boden ze een tapasmenu aan die je met je gezelschap kon delen. De tafel wordt dan vol gezet met allerlei warme en koude tapas. Je geeft aan wat je wel of niet wilt eten en zij doen de rest. Door alle kleine gerechten kun je van alles wat proeven. Onze favorieten? De queso de manchego con miel was erg lekker, maar ook de jamón serrano con melón smaakte erg goed. De patatas bravas zijn altijd goed, maar ook de gefrituurde inktvisringen en gehaktballetjes in tomatensaus sloegen erg aan. Het personeel maakte de ervaring compleet door Spaans te spreken. Toch nog een beetje Spanje in het centrum van Enschede!

De maand van de Proef Eet is dan misschien wel voorbij, deze tapasmenu's staan bij Los Sueños altijd op de kaart! Maar op de kaart vind je ook grotere hoofdgerechten, zoals kippendijen, biefstuk, zalmfilet of kabeljauw. Dus mocht je niet zo gek zijn op tapas of gerechten delen, dan kun je hier zeker ook nog andere Spaanse gerechten bestellen! Onze tip: je kunt ook paella en tapas bestellen voor thuis! Je kunt het laten bezorgen of zelf afhalen, zo kun je Spanje ook nog een beetje in huis halen.

Op mini vakantie in de Enschedese binnenstad

Los Suenos Enschede Proef Eet
Los Suenos Enschede Proef Eet 2

Heb jij nog niet eerder gegeten bij dit restaurant en ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan gauw de menukaarten van Los Sueños en plan een etentje in met vrienden! Wil jij vaker lezen over restaurants die we bezoeken? Laat dan aan ons weten over welk restaurant jij graag een blog zou willen lezen. Tip ons op Facebook of op Instagram en wie weet schrijven we binnenkort een blog over jouw favoriete restaurant!

Bo Enschede blog tips
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo

Bo is enkele jaren geleden vanuit het midden van het land naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken en vertelt je graag hoe Enschede écht is.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs