Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Lizetbeek Nl 04062019 67Geschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Steun jouw favoriete lokale ondernemers

Leestijd 2-3 min

Laten we de lokale ondernemers helpen in deze bijzondere tijd. Samen staan we sterk!

Omdat veel lokale ondernemers hun deuren moeten sluiten vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, kunnen zij wel een steuntje in de rug gebruiken. Kijk hieronder hoe je jouw favoriete lokale ondernemer(s) kunt steunen. Samen staan we sterk!

Mis jij nog een initiatief? Stuur ons dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail ons naar [email protected]. Deze blog wordt continu bijgewerkt.

Websites

Koop in Enschede

Door alle maatregelen zijn veel mensen thuis, zijn horecazaken gesloten en is het rustig in de winkels. Winkelhart, VHSE en Marktbond Enschede hebben daar samen met StoreKeeper en MSG iets op bedacht: Koop in Enschede. Op KoopinEnschede.nl kun jij blijven bestellen bij jouw favoriete winkels en horecazaken in Enschede. Zo kun jij veilig thuis blijven, maar steun je wel de lokale ondernemers. Dit nieuwe platform gaat live op 1 april. Meer informatie volgt.

#helpdehoreca

Op helpdehoreca.nl vind je horecazaken in Enschede die je kunt helpen door een waardebon te kopen. Vul ‘Enschede’ in de zoekbalk in en je krijgt een mooi overzicht van de Enschedese restaurants en café's die een waardebon aanbieden.

Help de horeca

Koop een cadeaubon van jouw favoriete plek

Doneer een bedrag, koop artikelen of open een rekening

Koop een box

Bestel de Twentse boodschappenbox van Support Your Locals

Steun Twentse producenten en koop de eerste Twentse boodschappenbox. De box is goed gevuld met onder andere kaas van de Zuivelhoeve Stadsveld, groenten van Ronnie Weegink, droge worst van Dreug en stroopwafels van Stroopwafels XXL. In de box vind je ook producten van Bolscher, Sanders Vers, Kaamps en Pascal Voerman. Je kunt de box bestellen via de website van Support Your Locals.

De Boxbode

Boxbode is een nieuwe Enschedese online supermarkt. Het is een initiatief van Twentse bedrijven om samen de coronacrisis aan te pakken. Zij werken samen met MSG, Vazquez en StoreKeeper. Je kunt uit verschillende boxen kiezen, allemaal gevuld met producten van lokale partners. De boxen worden dezelfde dag nog contactloos bezorgd. Bestellen kan via de website van Boxbode.

Boodschappenbox Enschede

Lizetbeek Nl 04062019 67
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Bo is zeven jaar geleden vanuit het pittoreske Renkum naar Enschede verhuisd voor haar studie en sindsdien compleet verliefd op de stad. Ze laat je graag zien waarom ze zo dol is op Enschede en waarom jij dat ook zou moeten zijn.

Misschien vind je dit ook leuk

Toon alle blogs