Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Verhoef 2 - Enschede PromotieGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Steun jouw favoriete lokale ondernemers

Leestijd 2-3 min

Laten we de lokale ondernemers helpen in deze bijzondere tijd. Samen staan we sterk!

Tijdens de intelligente lockdown van begin 2020 ontstonden er veel lokale initiatieven in Enschede om lokale ondernemers in de stad te steunen. Deze blog is geschreven tijdens de lockdown en is sinds 1 juni j.l. niet meer geüpdatet.

Omdat veel lokale ondernemers hun deuren moeten sluiten vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, kunnen zij wel een steuntje in de rug gebruiken. Kijk hieronder hoe je jouw favoriete lokale ondernemer(s) kunt steunen. Samen staan we sterk!

Websites

Winkelcentrum Enschede

Twee Enschedeërs zijn een online gids voor lokale winkels begonnen, zodat jij kunt zien wat er waar te koop is in Enschede en hoe. In dit online adressenboek kunnen ondernemers laten zien waar ze zitten, of en wanneer zij bezorgen en hoe klanten kunnen betalen of hun kunnen ondersteunen in deze tijd. Ondernemers kunnen hun gegevens voor de app gratis invullen. Kijk op hun website voor alle lokale ondernemers die tot nu toe aangesloten zijn.

Koop in Enschede

Door alle maatregelen zijn veel mensen thuis, zijn horecazaken gesloten en is het rustig in de winkels. Winkelhart, VHSE en Marktbond Enschede hebben daar samen met StoreKeeper en MSG iets op bedacht: Koop in Enschede. Op KoopinEnschede.nl kun jij blijven bestellen bij jouw favoriete winkels en horecazaken in Enschede. Zo kun jij veilig thuis blijven, maar steun je wel de lokale ondernemers. Dit nieuwe platform gaat live op 1 april. Meer informatie volgt.

#helpdehoreca

Op helpdehoreca.nl vind je horecazaken in Enschede die je kunt helpen door een waardebon te kopen. Vul ‘Enschede’ in de zoekbalk in en je krijgt een mooi overzicht van de Enschedese restaurants en café's die een waardebon aanbieden.

Help de horeca

Koop een cadeaubon van jouw favoriete plek

Doneer een bedrag, koop artikelen of open een rekening

Koop een box

Bestel de Twentse boodschappenbox van Support Your Locals

Steun Twentse producenten en koop de eerste Twentse boodschappenbox. De box is goed gevuld met onder andere kaas van de Zuivelhoeve Stadsveld, groenten van Ronnie Weegink, droge worst van Dreug en stroopwafels van Stroopwafels XXL. In de box vind je ook producten van Bolscher, Sanders Vers, Kaamps en Pascal Voerman. Je kunt de box bestellen via de website van Support Your Locals.

De Boxbode

Boxbode is een nieuwe Enschedese online supermarkt. Het is een initiatief van Twentse bedrijven om samen de coronacrisis aan te pakken. Zij werken samen met MSG, Vazquez en StoreKeeper. Je kunt uit verschillende boxen kiezen, allemaal gevuld met producten van lokale partners. De boxen worden dezelfde dag nog contactloos bezorgd. Bestellen kan via de website van Boxbode.

Heerlijke Mrs. Brown box

Wil je iemand verrassen met iets lekkers? Of heb je zelf gewoon zin in comfort food? Je kunt nu een heerlijke box laten bezorgen door Mrs. Brown. Hij is gevuld met 3 lekkere brownies, 2 zakjes rocky road fudge en een feestelijke thee. Bestellen doe je via de website van Mrs. Brown.

Boodschappenbox Enschede
Bo Verhoef 2 - Enschede Promotie
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Bo is enkele jaren geleden naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs