Door Social Media & Content Marketeer Bo
 - Uit in Enschede

De enige echte Study in Enschede kortingskaart

Deze kortingskaart geeft jou de beste deals in Enschede. Deze kaart is beschikbaar voor alle studenten in Enschede die studeren aan ROC, Saxion, ArtEZ of de Universiteit Twente. Haal jouw kaart op bij Enschede Promotie (Langestraat 41) en ontvang korting op de leukste plekken in de stad. Let op: de korting is alleen mogelijk op vertoon van de kortingskaart. Kijk op onze studentenwebsite Study In Enschede voor meer informatie over deze kortingskaart!

Koop een Knaek-pas

Ben je net nieuw in Enschede? Regel nu gelijk een Knaek-pas. Alle studenten (MBO/HBO/WO) kunnen een Knaek-pas aanschaffen. Met deze pas en bijbehorende app krijg je toegang tot heel veel leuke (online) kortingen. De kortingen gelden niet alleen voor je eigen studentenstad, maar ook voor alle andere steden in Nederland. En weet je wat helemaal mooi is? Bijna alle kortingen mag je zo vaak gebruiken als je wilt! De kortingen worden elk studiejaar vernieuwd, dus zo geniet jij je hele studententijd van leuke acties.

Benieuwd naar alle Knaek acties? Kijk dan hier.

Psst, ben je geïnteresseerd in de Knaek-pas? Kijk dan ook gelijk naar de CJP-pas. Met deze pas krijg je namelijk korting op een heleboel culturele uitjes door heel Nederland, maar ook bij (online) winkels.

Met de Knaek-pas ontvang je het hele jaar door heel veel korting door heel Nederland!
Innenansicht von Starbucks an der UT in Enschede - Uit in Enschede
Foto: Facebookpagina Starbucks University of Twente

Shoppen met korting

Als je student bent, heb je bij sommige winkels ook recht op studentenkorting. Zo scoor je voor leuke prijzen nieuwe toffe items voor je garderobe.

Ben je toch meer een online shopper? Er zijn ook vele webshops die studentenkorting aanbieden. Zoek bij jouw favoriete webshop even naar studentenkorting en wie weet krijg jij je hele studententijd lang korting. Via de Knaek- en CJP-pas kun je ook cashback krijgen. Hierbij krijg je een gedeelte van je aankoopbedrag terug, wanneer je via de CJP website naar de desbetreffende webshop surft.

Korting bij Willemientje & Studio Spitsbaard

In het centrum van Enschede vind je de unieke brasserie Willemientje. Hier krijg je 15% korting op de menukaart op vertoon van een geldige studentenpas/collegekaart. Met uitsluiting van combideals, arrangementen en high tea's.

Houd je van duurzaamheid? Bij Studio Spitsbaard verkopen ze vintage kleding en (woon)accessoires. Op vertoon van een geldige studentenpas/collegekaart ontvang je hier 10% korting op je aankoop!

Wat te doen in Enschede

In Enschede is veel te doen en te beleven, maar als je dingen kunt doen en tegelijkertijd ook nog wat geld kunt besparen, is het natuurlijk dubbel zo leuk!
Wist je bijvoorbeeld dat je als student vrijwel altijd met korting naar de film kunt? Zowel Kinepolis als Concordia bieden studentkorting aan. Vue Cinema heeft op dinsdag speciale studententarieven.

Wil je liever iets actiefs doen? Bij Zero55 kun je als student doordeweeks met korting karten, lasergamen en meer, bij IJsbaan Twente kun je met korting schaatsen in de winterperiode en bij Bowling Enschede geldt er op donderdag studentenkorting!

Ben je gek op musea of wil je eens wat cultuur snuiven? Als student in Enschede bezoek je gratis De Museumfabriek en Rijksmuseum Twenthe.

 - Uit in Enschede
Karten bij Zero55 in Enschede. - Uit in Enschede
De Museumfabriek Enschede - Uit in Enschede

Swapfietsen en rijlessen

Als student heb je wellicht al jouw studentenreisproduct geregeld, waarmee je gratis of met een flinke korting met het openbaar vervoer kunt reizen. Maar het trouwste vervoersmiddel van een student als je het mij vraagt is toch wel de fiets. Je sleept hem overal mee naar toe, naar school of de stad, door weer en wind. Dan wil er nog wel eens iets mis gaan... Voor die momenten is er Swapfiets! Voor een vast bedrag per maand krijg jij een Swapfiets en zij zorgen ervoor dat je Swapfiets het altijd doet. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over een werkende fiets en als student betaal je ook nog eens het voordelige studententarief.

Rijlessen in Enschede voor studenten

Ben je die fiets of het OV nou ook nog zat? Dan kun je altijd nog rijlessen nemen en sparen voor een eigen auto. Sommige rijscholen in Enschede bieden een studentenpakket aan. Zo haal jij je rijbewijs voor een iets leukere prijs dan anderen. Mooi meegenomen toch?!

Heb jij een goede studentenkorting tip of een andere tip voor studenten in Enschede? Laat het ons weten!

Met korting naar de kapper in Enschede

Als student wil je natuurlijk op zo veel mogelijk dingen besparen, maar sommige dingen zijn ook noodzakelijk. Naar de kapper gaan is bijvoorbeeld zo’n kostenpost die je nog wel eens over het hoofd ziet... Gelukkig bieden meerdere kappers in Enschede ook een studententarief. Kijk bijvoorbeeld eens op de prijslijst van de kappers of vraag er naar bij jouw eigen kapper.

 - Uit in Enschede
Met korting naar de kapper in Enschede

Study in Enschede

Ben je al bekend met onze studentenwebsite Study in Enschede? Op deze website vind je allemaal leuke feitjes, handige tips en het laatste nieuws uit Enschede speciaal voor alle studenten in Enschede. Of volg Study in Enschede op Instagram en lees de leukste tips voor studenten!

Ga naar de website
Studenten oude markt vrienden Enschede - Uit in Enschede
 - Uit in Enschede
Bo
Social Media & Content Marketeer

Bo is enkele jaren geleden vanuit het midden van het land naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken en vertelt je graag hoe Enschede écht is.