Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Verhoef - Enschede PromotieGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Heel veel studentenkorting in Enschede

Leestijd 2-3 min

Profiteer maximaal van een heleboel leuke kortingen in Enschede! Wist je dat je met je studentenkaart korting kunt krijgen bij meerdere restaurants, winkels en andere hotspots in de stad? Lees dan snel verder en start met besparen!

Koop een Knaek-pas

Mijn allerbeste tip? Regel nu gelijk een Knaek-pas. Alle studenten (MBO/HBO/WO) kunnen een Knaek-pas aanschaffen. Met deze pas en bijbehorende app krijg je toegang tot heel veel leuke (online) kortingen. De kortingen gelden niet alleen voor je eigen studentenstad, maar ook voor alle andere steden in Nederland. En weet je wat helemaal mooi is? Bijna alle kortingen mag je zo vaak gebruiken als je wilt! De kortingen worden elk studiejaar vernieuwd, dus zo geniet jij je hele studententijd van leuke acties.

Voorbeelden van Knaek-acties in Enschede:

Benieuwd naar alle Knaek acties? Kijk dan hier.

Psst, ben je geïnteresseerd in de Knaek-pas? Kijk dan ook gelijk naar de CJP-pas. Met deze pas krijg je namelijk korting op een heleboel culturele uitjes door heel Nederland, maar ook bij (online) winkels.

Starbucks Universiteit TwenteFoto: Facebookpagina Starbucks University of Twente

Met de Knaek-pas ontvang je het hele jaar door heel veel korting door heel Nederland!

Shoppen met korting

Als je student bent, heb je bij sommige winkels ook recht op studentenkorting. Zo scoor je voor leuke prijzen nieuwe toffe items voor je garderobe. Zo krijg je bijvoorbeeld bij WE Fashion en bij Vero Moda 10% korting krijgen als je kunt aantonen dat je student bent. Met een CJP-pas krijg je o.a. korting bij AKO, WAAR, Hunkemöller, Aktiesport en Perry Sport. Deze winkels zijn allemaal te vinden in het centrum van Enschede.

Ben je toch meer een online shopper? Er zijn ook vele webshops die studentenkorting aanbieden. Zoek bij jouw favoriete webshop even naar studentenkorting en wie weet krijg jij je hele studententijd lang korting. Via de Knaek- en CJP-pas kun je ook cashback krijgen. Hierbij krijg je een gedeelte van je aankoopbedrag terug, wanneer je via de CJP website naar de desbetreffende webshop surft.

Studentenkorting-Perry-Sport-Enschede.jpg?mtime=20191028143411#asset:75375Studentenkorting bij Perry Sport Enschede

Korting bij Willemientje & Studio Spitsbaard

In het centrum van Enschede vind je de unieke brasserie Willemientje. Hier krijg je 15% korting op de menukaart op vertoon van een geldige studentenpas/collegekaart. Met uitsluiting van combideals, arrangementen en high tea's.

Houd je van duurzaamheid? Bij Studio Spitsbaard verkopen ze vintage kleding en (woon)accessoires. Op vertoon van een geldige studentenpas/collegekaart ontvang je hier 10% korting op je aankoop!

Wat te doen in Enschede

In Enschede is veel te doen en te beleven, maar als je dingen kunt doen en tegelijkertijd ook nog wat geld kunt besparen, is het natuurlijk dubbel zo leuk!
Wist je bijvoorbeeld dat je als student vrijwel altijd met korting naar de film kunt? Zowel Kinepolis, Cineast als Concordia bieden studentkorting aan. Goed nieuws: de nieuwe bioscoop die volgend jaar opent (Vue Cinema) heeft ook studententarieven.

Wil je liever iets actiefs doen? Bij Zero55 kun je als student doordeweeks met korting karten, lasergamen en meer, bij IJsbaan Twente kun je met korting schaatsen in de winterperiode en bij Bowling Enschede geldt er op donderdag studentenkorting!

Ben je gek op musea of wil je eens wat cultuur snuiven? Als student in Enschede bezoek je gratis De Museumfabriek en Rijksmuseum Twenthe.

Bioscoop Enschede

Met korting naar de bioscoop

Zero55 Enschede

Karten, lasergamen en escape rooms

De Museumfabriek Enschede

Bezoek gratis het museum met je studentenkaart

Swapfietsen en rijlessen

Als student heb je wellicht al jouw studentenreisproduct geregeld, waarmee je gratis of met een flinke korting met het openbaar vervoer kunt reizen. Maar het trouwste vervoersmiddel van een student als je het mij vraagt is toch wel de fiets. Je sleept hem overal mee naar toe, naar school of de stad, door weer en wind. Dan wil er nog wel eens iets mis gaan... Voor die momenten is er Swapfiets! Voor een vast bedrag per maand krijg jij een Swapfiets en zij zorgen ervoor dat je Swapfiets het altijd doet. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over een werkende fiets en als student betaal je ook nog eens het voordelige studententarief.

Rijlessen in Enschede voor studenten

Ben je die fiets of het OV nou ook nog zat? Dan kun je altijd nog rijlessen nemen en sparen voor een eigen auto. Sommige rijscholen in Enschede bieden een studentenpakket aan. Zo haal jij je rijbewijs voor een iets leukere prijs dan anderen. Mooi meegenomen toch?!

Heb jij een goede studentenkorting tip of een andere tip voor studenten in Enschede? Laat het ons weten!

Met korting naar de kapper in Enschede

Als student wil je natuurlijk op zo veel mogelijk dingen besparen, maar sommige dingen zijn ook noodzakelijk. Naar de kapper gaan is bijvoorbeeld zo’n kostenpost die je nog wel eens over het hoofd ziet... Gelukkig bieden meerdere kappers in Enschede ook een studententarief. Zo geeft AMI Kappers een korting van 10% en heeft Capelli Kappers ook speciale prijs voor studenten. Met de Knaek-pas krijg je 20% korting bij Knip&Go, maar ook andere kappers geven vaak een leuke korting. Kijk bijvoorbeeld eens op de prijslijst van de kappers of vraag er naar bij jouw eigen kapper.

Studentenkapper in EnschedeMet korting naar de kapper in Enschede

Nog meer korting

Grote kans dat er nog veel meer plekken zijn waar je korting krijgt met je studentenkaart. Mijn tip? Vraag in de winkel, bij restaurants of andere plekken of ze toevallig studentenacties hebben. Het zal je verbazen hoeveel plekken in Enschede studentenkorting aanbieden!

Heb jij een goede studentenkorting tip of een andere tip voor studenten in Enschede? Laat het ons weten via WhatsApp (0658813211), Facebook of Instagram of stuur mail naar [email protected].

Bo Verhoef - Enschede Promotie
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Bo is enkele jaren geleden naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs
Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer