Door Social Media & Content Marketeer Bo
 - Uit in Enschede

Toko in Enschede

Even naar de toko gaan wordt steeds populairder. Ook in Enschede worden de toko's veel bezocht! Of je nu op zoek bent naar een Surinaamse, een Aziatische of Japanse toko. In deze blog vind je een handig overzicht van alle toko's in Enschede.

Aziatische/Japanse toko

Peter Hu Asian Supermarkt

Dit is de grootste Aziatische supermarkt van Oost-Nederland en daarmee ook de grootste toko in Enschede! Je vindt de toko op loopafstand van de binnenstad. De keuze is reuze hier. Tientallen verschillende soorten ramen en noedels, verse Aziatische groenten, speciale diepvriesproducten zoals dumplings, gyoza, bao buns, mochi en edamame, vers ingevroren vlees en vis, maar ook vers fruit en nog veel meer. Vergeet niet om langs de tientallen kruiden, sauzen en smaakmakers te lopen. In de toko aan de linkerkant vind je ook een extra Aziatische winkel waar je Aziatische dranken, gerechten, spekkoek en andere lekkernijen kunt halen. Kijk hier voor de openingstijden.

Toko Het Oosten

Bij Toko Het Oosten kun je in Enschede terecht voor verschillende Oosterse en Aziatische producten. Wil je bijvoorbeeld een Koreaans, Chinees of Japans gerecht maken? Dan vind je hier alle benodigdheden! Ben je naar iets specifieks op zoek? Vraag het gerust. Ook leuk: in deze Aziatische winkel vind je ook Aziatisch snoep, speciale kommen of bowls voor je ramen en noedels, woonaccessoires en meer. Kijk hier voor de openingstijden.

Sam's Toko

Deze toko in Enschede heeft ontzettend veel Oosterse producten. Of je nu op zoek bent naar Surinaamse, Indonesische, Japanse of Thaise ingrediënten, bij Sam's Toko is de kans groot dat je het vindt! Naast alle sauzen, noedels, ramen, diepvries producten, kruiden en meer, verkoopt Sam's Toko ook de lekkerste loempia's, spekkoek, lemper of noodles. Ook om mee naar huis te nemen!

Deze Aziatische supermarkt heeft meer twee vestigingen in Enschede: kijk hier waar je Sam's Toko kunt vinden.

Noedels bij Toko in Enschede - Uit in Enschede
Kruiden bij Toko in Enschede - Uit in Enschede
Tientallen kruiden en sauzen bij toko in Enschede - Uit in Enschede
De keuze is reuze bij al deze toko's

Surinaamse toko

Toko Switi

Deze Surinaamse toko vind je in de binnenstad van Enschede en heeft allerlei sauzen, panklare vers ingevroren groenten en vis, snacks, roti, rijst, mie en nog veel meer. Leuk om te weten: elke vrijdag en zaterdag verkoopt Toko Switi Surinaamse snacks en broodjes om mee te nemen. Bekijk hier de openingstijden.

Surinaamse Toko in Enschede - Uit in Enschede
Surinaamse toko in Enschede

Ken jij nog meer toko's in Enschede? Laat het ons dan weten via mail, Facebook of Instagram en dan voegen we ze toe!

 - Uit in Enschede
Bo
Social Media & Content Marketeer

Bo is enkele jaren geleden vanuit het midden van het land naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken en vertelt je graag hoe Enschede écht is.