Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Enschede blog tipsGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo

Toko's in Enschede: dit zijn ze allemaal

Leestijd 2-3 min

Ben je op zoek naar een toko in Enschede? Bekijk dan hier alle toko's in Enschede in een handig overzicht!

Even naar de toko gaan wordt steeds populairder. Ook in Enschede worden de toko's veel bezocht! Of je nu op zoek bent naar een Surinaamse toko, een Aziatische of Japanse toko. In deze blog vind je een handig overzicht van alle toko's in Enschede.

Aziatische/Japanse toko

Peter Hu Asian Supermarkt
Dit is de grootste Aziatische supermarkt van Oost-Nederland en daarmee ook de grootste toko in Enschede! Je vindt de toko op loopafstand van de binnenstad. De keuze is reuze hier. Tientallen verschillende soorten ramen en noedels, verse Aziatische groenten, speciale diepvriesproducten zoals dumplings, gyoza, bao buns, mochi en edamame, vers ingevroren vlees en vis, maar ook vers fruit en nog veel meer. Vergeet niet om langs de tientallen kruiden, sauzen en smaakmakers te lopen. In de toko aan de linkerkant vind je ook een extra winkel waar je Aziatische dranken, gerechten, spekkoek en andere lekkernijen kunt halen. Kijk hier voor de openingstijden.

Toko Het Oosten
Bij Toko Het Oosten kun je terecht voor verschillende Oosterse en Aziatische producten. Wil je bijvoorbeeld een Koreaans, Chinees of Japans gerecht maken? Dan vind je hier alle benodigdheden! Ben je naar iets specifieks op zoek? Vraag het gerust. Ook leuk: in de winkel vind je ook Aziatisch snoep, speciale kommen of bowls voor je ramen en noedels, woonaccessoires en meer. Kijk hier voor de openingstijden.

Sam's Toko
Deze toko in Enschede heeft ontzettend veel Oosterse producten. Of je nu op zoek bent naar Surinaamse, Indonesische, Japanse of Thaise ingrediënten, bij Sam's toko is de kans groot dat je het vindt! Naast alle sauzen, noedels, ramen, diepvries producten, kruiden en meer, verkopen ze ook de lekkerste loempia's, spekkoek, lemper of noodles. Ook gerechten om mee naar huis te nemen!

Er zijn twee vestigingen van Sam's toko in Enschede: kijk hier waar je ze kunt vinden.

        Toko Enschede 6

Wordt het noedels of ramen?

        Toko Enschede 2

Ruime keuze in kruiden en sauzen

        Toko Enschede 3

Sam's toko in Enschede

Surinaamse toko

Toko Switi
Deze Surinaamse toko vind je in de binnenstad van Enschede. De toko heeft allerlei sauzen, panklare vers ingevroren groenten en vis, snacks, roti, rijst, mie en nog veel meer. Leuk om te weten: elke vrijdag en zaterdag verkopen ze er ook Surinaamse snacks en broodjes om mee te nemen. Bekijk hier de openingstijden.

        Toko Enschede 4

Aan de slag met je desert!

        Toko Enschede 5

Toko Switi in Enschede

Ken jij nog meer toko's in Enschede? Laat het ons dan weten via mail, Facebook of Instagram en dan voegen ze toe!

Bo Enschede blog tips
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo

Bo is enkele jaren geleden vanuit het midden van het land naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken en vertelt je graag hoe Enschede écht is.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs