Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
FotooooGeschreven door
Zoë Haas

Top 10 films in november

Leestijd 2-3 min

De top 10 bioscoopfilms van november voor je op een rijtje. Alle films zijn te zien in de bioscoop in Enschede!

Een romantische date, gezellig met een vriend(in) eropuit of neem jij toch liever je vader of moeder mee naar de bioscoop in Enschede? Deze maand is er weer een ruim aanbod films bij Kinepolis, Cineast en Concordia. Of je nou van horror of komedies houdt, er is voor iedereen wat wils. Bekijk de top 10 films in de maand november!

De Vogelwachter

Vanaf 5 november bij Concordia

Dramatische komedie over een vogelwachter die ten strijde trekt als men zijn post op een verlaten eiland willen opheffen. De vogelwachter woont al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland. Op een dag krijgt hij bericht dat zijn post wordt opgeheven. Aan zijn gelukkige bestaan in en met de natuur komt abrupt een einde. De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde.

Blackbird

Vanaf 5 november bij Kinepolis

Lily is terminaal ziek. Na haar opties te hebben overwogen, besluit zij haar leven te willen beëindigen, met steun van echtgenoot Paul. Ze vraagt haar geliefde familie om nog eenmaal bijeen te komen voor haar afscheid. Maar al snel komt een onopgelost conflict tussen haar dochters, Jennifer en Anna bovendrijven…

Freaky

Vanaf 12 november bij Kinepolis

In deze nieuwe spannende thriller wisselt high school girl Millie Kessler van lichaam met de meedogenloze seriemoordenaar The Butcher. Als de mystieke, oude dolk van The Butcher ervoor zorgt dat hij en Millie wakker worden in elkaars lichaam, ontdekt Millie dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van een moordlustige psychopaat. Het grootste obstakel is dat ze het uiterlijk heeft van een maniak van middelbare leeftijd, die het doelwit is van een klopjacht in de hele stad, terwijl The Butcher die eruit ziet als zij, hunkert naar een bloedbad tijdens Homecoming.

Freaky enschede

The Comeback Trail

Vanaf 12 november bij Kinepolis

Filmproducent Max Barber heeft, na de zoveelste flop, een enorme schuld bij crimineel Reggie Fontaine. Nu zijn leven op het spel staat, besluit Max een westernfilm te produceren met als doel om de hoofdrolspeler te laten verongelukken en zo de verzekeringspremie op te strijken. Maar deze Duke Montana blijkt toch een stuk lastiger te killen dan gedacht…

Deep Water

Vanaf 12 november bij Kinepolis

Deep Water is een opkomende Amerikaanse psychologische erotische thrillerfilm. Een welgestelde man, die zijn vrouw toestaat om vreemd te gaan om zo een scheiding te voorkomen, wordt een hoofdverdachte in de verdwijning van haar minnaars.

Roald Dahl's The Witches

Vanaf 18 november bij Kinepolis

Het hartverwarmende verhaal vol zwarte humor gaat over een jonge weesjongen (Bruno) die eind 1967 bij zijn liefhebbende oma (Spencer) gaat wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama. Nadat de jongen en zijn grootmoeder enkele ogenschijnlijk charmante, maar duivelse heksen ontmoeten, nemen ze hun toevlucht in een luxe hotel aan de kust. Helaas komen ze net op het moment dat de Opperheks (Hathaway) haar handlangers undercover van over de hele wereld heeft laten komen om daar haar demonische plannen uit te voeren.

The witches enschede

The Secrets We Keep

Vanaf 19 november bij Kinepolis

1960. In een Amerikaans stadje hebben Maja en haar echtgenoot Lewis vijftien jaar na de Tweede Wereldoorlog een fijn gezinsleven opgebouwd. Op een dag hoort Maja in de supermarkt een nieuwe buurman een voor haar bekend deuntje fluiten, dat haar herinnert aan de Duitse SS commandant uit de meest traumatische nacht van haar leven. Hij leidde destijds een groep soldaten tijdens de nacht waarbij Maja en haar zusje verkracht en voor dood achtergelaten werden. Enkel Maja overleefde. Nu is ze uit op vergelding; ze weet hem te ontvoeren en verbergt hem geboeid in de kelder van hun huis. Ze gaan steeds verder om de waarheid boven tafel te krijgen, maar heeft Maja het bij het juiste eind, of zijn haar herinneringen door het trauma vertekend en begaat ze een vreselijke vergissing?

Words on Bathroom Walls

Vanaf 19 november bij Kinepolis

Adam lijkt een normale tiener, tot hij te horen krijgt dat hij lijdt aan schizofrenie. Hij doet er alles aan om dit te verbergen voor de buitenwereld. Wanneer hij verliefd wordt op zijn klasgenote Maya, wil zij hem laten inzien dat hij meer is dan deze aandoening en dat hij zijn problemen kan overwinnen.

Words on the bathroom walls enschede

All my life

Vanaf 26 november bij Kinepolis

Jenn Carter en Sol Chau zijn een charmant en levenslustig paar dat net verloofd is. Alles lijkt ze mee te zitten totdat Sol de diagnose krijgt dat hij leverkanker heeft en in de terminale fase zit. Hun toekomstdromen en plannen om in de zomer te trouwen vallen in duigen. In een race tegen de klok zetten hun familie en vrienden een crowdfundingsactie op om in twee weken tijd een bruiloft te organiseren. Tot hun verrassing krijgen ze hartverwarmende reacties van mensen uit de hele wereld, die met hun genereuze donaties hun steun willen betuigen. Hun band wordt hierdoor nog sterker en ze realiseren zich dat ware liefde geen grenzen kent.

Voyagers

Vanaf 26 november bij Kinepolis

In de nabije toekomst worden 30 jongeren onder leiding van dr. Richard de ruimte in gestuurd om zich te vestigen op een nieuwe planeet. Wanneer Christopher en Zack ontdekken dat ze worden gedrogeerd om ze rustig te houden, roepen ze op tot rebellie. Wanneer dr. Richard op mysterieuze wijze komt te overlijden, ontstaat er totale chaos. De bemanning verandert in een losgeslagen groep jongeren; niet wetende of de dreiging waarmee ze worden geconfronteerd zich binnen of buiten het ruimteschip bevindt.

Agenda Kinepolis
Agenda Cineast
Agenda Concordia
Fotoooo
Geschreven door Zoë Haas

Zoë is geboren en getogen in Losser. Ze woont sinds kort in het centrum van Enschede, waar ze geniet van de bruisende stad. Ze studeert International Business aan het Saxion en loopt stage bij Enschede Promotie.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs