Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Enschede blog tipsGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo

Valentijnsdag in Enschede

Leestijd 2-3 min

Begin 2022 extra romantisch en verras je Valentijn met een van deze tips.

Op 14 februari is het Valentijnsdag! Een mooie dag om jouw geliefde of een speciaal iemand extra in het zonnetje te zetten. Verras je Valentijn met iets leuks, zoals iets lekkers, een mooie bos bloemen, een uitgebreid etentje thuis of een heerlijk nachtje weg in eigen stad.

Deze blog wordt de komende weken continu aangevuld.

Liefde gaat door de maag

Valentijn lekkers

Bestel de valentijnsbox van Bistro Dreams gevuld met heerlijke zoete en hartige hapjes. Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie.

Nienke's heeft heel veel lekkers voor Valentijn. Wat dacht je van een cupcakebox, een hartjeskoek, minitaartje of een goed gevuld zoet doosje? Daarnaast hebben ze ook een brievenbuspakketje die je naar jouw Valentijn kan sturen! Kijk op haar website voor alle opties!

Appeltjes van Oranje heeft een prachtig 'Ik geef je LIEFDE-pakket' in samenwerking met kaarsj.es en goods4home! In deze box zit héél veel lekkers, geweldige kaarsen, een prachtige kaarsenhouder en om het compleet te maken een bosje bloemen. Kijk op hun Instagrampagina voor meer informatie.

Van Doorn & Doorn organiseert een intieme Valentine Candle Light Lunch. Kijk hier voor meer informatie.

Theetuin de Oale Zessprong geeft jou de gelegenheid om jouw geliefde te verrassen met een heerlijke Valentijns box. Zo bestaat de box uit browniehartjes, frambozentaartjes en verse scones die je thuis af kunt bakken. Interesse in de box? Deze kun je bestelen via de sociale media kanalen van de theehuis en is af te halen op zondag 13 februari.

Nienke Valentijn Enschede
Theetuin De Oale Zessprong

Nachtje weg in eigen stad

Wil jij het dit jaar echt groots aanpakken? Boek dan een nachtje weg in eigen stad. Ga jij liever voor de luxe van een hotel of de knusse gezelligheid van een B&B? Wij hebben alle mooie en leuke slaapplekken in de stad voor je op een rijtje gezet in dit overzicht.

Bijzonder overnachten in Enschede

Valentijnsdag met het StadsCarillon

Op maandag 14 februari speelt de Stadsbeiaardier liefdes- en liefdesverdrietliedjes. Via deze website kun jij stemmen op jouw favoriete nummers. De meest gevraagde en de leukste verzoeknummers worden vervolgens gespeeld.

Andere tips

Win een love box bij Klanderij-Twentec

Klanderij-Twentec heeft een leuke Valentijnsactie! Bij elke aankoop in het winkelcentrum maak je kans op een Lovebox t.w.v. van €250. Kom op zaterdag 12 februari tussen 12:00-16:00 uur naar de Lovestation in Klanderij-Twentec en je ontvangt op vertoon van je kassabon een Lovecard. Wanneer je deze ingevuld inlevert, maak je automatisch kans op deze Lovebox. Kijk hier voor meer informatie over deze actie.

Valentijn in Enschede
Bo Enschede blog tips
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo

Bo is enkele jaren geleden vanuit het midden van het land naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken en vertelt je graag hoe Enschede écht is.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs