Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Enschede blog tipsGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo

Verras je moeder voor Moederdag

Leestijd 2-3 min

Elke tweede zondag in mei is het Moederdag! Tijd om alle soorten moeders te verrassen en verwennen met leuke cadeaus.

Op 8 mei 2022 is het weer Moederdag! Een perfecte dag om alle soorten mama's in het zonnetje te zetten. Weet jij nog niet wat je gaat geven dit jaar? Ik verzamel de leukste cadeautips voor je, zodat jij jouw moeder kunt verrassen.

Deze blog wordt de komende weken nog aangevuld.

Reserveer een lekkere high tea of brunch voor je moeder

Trakteer je mama op een middag vol lekkers en gezelligheid met een van de volgende high tea's of boxen.

Valk Exclusief
Zet je moeder in een culinair zonnetje met een heerlijke brunch bij Van der Valk. Jullie worden welkom geheten met bubbels en daarna opent het buffet met allerlei verschillende warme en koude gerechten. Kijk op de website voor meer informatie.

Theetuin Ik & mijn moeder
Ik & mijn moeder is op Moederdag geopend! Geniet van een high tea, afternoon tea of noon tea met je mama, schoonmama, stiefmoeder, oma of wie je ook wilt verrassen vandaag. Extra leuk: er is ook een kinder high tea en alle mama's krijgen een lief kleinigheidje. Kijk hier voor alle opties.

Van Doorn & Doorn
Reserveer voor moederdag een high tea bij Van Doorn & Doorn. Alle soorten mama's worden in de watten gelegd met heerlijke hartige en zoete hapjes. Lees hier meer.

Sprakel
Bij Sprakel kun je heerlijk met je mama genieten van een uitgebreid high-ontbijt, heerlijke brunchplank, gezellige borrel-arrangementen of lekker diner. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

                Van Doorn Doorn high tea moederdag Enschede

Leuke cadeautjes

Weet je niet wat je je mama moet geven? Ga dan voor de Enschede cadeaukaart! Met deze kaart kun je terecht bij ruim 100 verschillende locaties in Enschede. Kijk hier voor meer informatie over de Enschede cadeaukaart.

Nog meer Moederdag tips?

Heb jij nog meer tips voor Moederdag of organiseer je zelf een activiteit? Laat het ons weten en stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram! Mailen kan natuurlijk ook.

Bo Enschede blog tips
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo

Bo is enkele jaren geleden vanuit het midden van het land naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken en vertelt je graag hoe Enschede écht is.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs