Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Verhoef 2 - Enschede PromotieGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Verras je moeder voor Moederdag

Leestijd 2-3 min

Elke tweede zondag in mei is het Moederdag! Tijd om alle soorten moeders te verrassen en verwennen met leuke cadeaus.

Op 9 mei 2021 is het weer Moederdag! Een perfecte dag om alle soorten mama's in het zonnetje te zetten. Weet jij nog niet wat je gaat geven dit jaar? Ik verzamel de leukste cadeautips voor je, zodat jij jouw moeder kunt verrassen.

Deze blog wordt nog aangevuld.

Verras je mama met een Moederdagontbijt

Brownies&downieS
Begin Moederdag goed met een luxe Moederdagontbijt van een van de nieuwste locaties in de stad. De box is gevuld met o.a. een handgeschreven kaartje, flesje prosecco en voldoende lekkers voor twee personen. Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie.

Browniesdownies Enschede moederdagbox

Bestel een lekkere high tea of brunch voor je moeder

Trakteer je mama op een middag vol lekkers en gezelligheid met een van de volgende high tea's of boxen.

Brasserie Willemientje
In de high tea van Willemientje zitten o.a. een soepje, scones, bonbons, mini gebakjes en andere hartige hapjes. Ook kun je hem uitbreiden met bijvoorbeeld Prosecco of extra lekkers. Kijk op hun Facebook of Instagram voor meer informatie.

Valk Exclusief
Geniet met Moederdag van een heerlijke Van der Valk brunch bij je thuis. De Moederdag brunchbox zit vol heerlijke brunchgerechten. Ook hebben ze andere arrangementen voor een nachtje weg met je mama! Kijk op de website voor meer informatie.

Theetuin Ik & mijn moeder
Het terras van Ik & mijn moeder is op Moederdag geopend! Kom lekker high teaen of haal een van hun high teas af. Kijk op de website voor alle opties.

Holy Pasta
Wil je je moeder verrassen met een heerlijke Italiaanse picknick voor twee? Dan moet je bij Holy Pasta (keuken uit de Twentsche Foodhal) zijn! In de picknicktas zit o.a. een flesje rosé, Italiaans brood, vleesjes en kaasjes en nog veel meer. Kijk op hun Instagram voor meer informatie.

Foodbar Rauw
Wil je niet alleen je moeder, maar ook jezelf verrassen? Bestel dan de vegan moederdag verrassingsbox van Foodbar Rauw (keuken uit de Twentsche Foodhal)! Inclusief broodjes, hartige hapjes, zoetigheden en meer. Kijk op hun Instagram voor meer informatie.

Fellini
Speciaal voor de liefste moeders heeft Fellini een heerlijke brunch samengesteld. Ook hebben ze een Sweet Shared vol zoete lekkernijen. Kijk op hun Facebookpagina of Instagram voor meer informatie.

Mrs. Brown
Mrs. Brown
heeft de hele maand mei een nieuwe 'ik vind je lief' high tea, voor op het terras of to go en dus ook perfect voor Moederdag! Kijk op hun website voor meer informatie.

Van Doorn & Doorn & Theehuis Sprakel in het Bos
Deze twee leuke locaties hebben de handen ineen geslagen en een heerlijk bomvolle high tea box voor Moederdag samengesteld. In de box zit o.a. aspergesoep, scones, taart, sushi wrap roll, sandwiches, quiche en nog veel meer! Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie.

De Branderie
Voor Moederdag heeft De Branderie twee leuke extra's: een truffelbox met 12 verschillende soorten truffels of een Moederdagtaartje. Kijk op hun Facebookpagina of Instagram voor meer informatie.

Moederdag tips Enschede

High wine, voor nog meer gezelligheid

Het Paradijs
Een moederdag high tea, maar dan met heerlijke wijnen. In de speciale moederdagbox van het Paradijs zitten 3 kleine wijntjes en heerlijke hartige en zoete hapjes. Kijk op hun website voor meer informatie.

Thoms Catering
THOMS heeft een goed gevulde Moederdag High-Wine/Beer box gevuld met de lekkerste hapjes en een goede fles wijn of lekkere biertjes. De hapjes zijn een mix tussen zoet en hartig. Lees meer over deze box op de website.

Thoms moederdag box Enschede

Nog meer Moederdag tips?

Heb jij nog meer tips voor Moederdag of organiseer je zelf een activiteit? Laat het ons weten en stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram! Mailen kan natuurlijk ook.

Bo Verhoef 2 - Enschede Promotie
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Bo is enkele jaren geleden naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs