Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Enschede blog tipsGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo

Verras je vader voor Vaderdag

Leestijd 2-3 min

Elke derde zondag in juni is het Vaderdag! Wij verzamelen alle tips waarmee jij jouw vader(figuur) kunt verrassen.

Vaders worden op een dag in het jaar extra verwend. Elke derde zondag in juni is het Vaderdag en dit jaar is dat op 19 juni. Ik geef je graag inspiratie voor mooie mannencadeaus voor alle vaders, opa's, stief- en schoonvaders en alle andere soorten papa's!

Deze blog wordt continu aangevuld.

Borrelen met je vader

Bij Bourgondische Planken is het altijd Vaderdag als je een heerlijke mannenplank bestelt. De plank is rijkelijk belegd met Italiaanse en Spaanse delicatessen. Veel ham en worst en pittige mannenkaas. Ook perfect voor bij een goede whisky (die je uiteraard kunt kopen bij Gall & Gall of Mitra)!

Liever ergens borrelen met je vader? Dat kan natuurlijk ook! Bij De Beiaard kun je een High Beer met je vader doen! Geniet van 7 proefglazen speciaalbier in combinatie met lekkere warme en koude hapjes. Voor de whiskyliefhebber is er een 'Whisky Tasting' en krijg je 5 glazen whisky met een bijpassend hapje! Ook Proeflokaal België heeft een High Beer, waar je een bourgondische plank gepaard met meerdere bieren krijgt. Of kom naar het in Roombeek gelegen Gastrobar bij Rozendaal voor een High Wine of High Beer. Vergeet dan alleen niet even te reserveren. Wil je bier drinken tot een echte belevenis maken? Kom dan naar de stadsbrouwerij, café en biertuin van Stanislaus Brewskovitsch.

Bij Fellini is er speciaal voor Vaderdag een leuke aanbieding. Ga voor een High Beer en proef drie speciaal biertjes in combinatie met een luxe borrelplank voor €18,50 p.p. Ook leuk is hun special Beer & Burger aanbieding. Geniet samen met je vader van een koud biertje en een lekkere burger voor maar €12,50 p.p.!

Paradijselijk genieten doe je samen met je vader bij Het Paradijs! Zondag 19 juni staat het sfeervolle restaurant volledig in het teken van vaderdag. Vanaf 17.00 zijn jij en je vader welkom voor een heerlijke High Beer. Hierbij ontvang je drie verschillende bieren, een lekker soepje, een grote borrelplank en natuurlijk een prachtige ambiance. Reserveer snel een tafel voordat ze vol zitten!

Mannenplank Vaderdag

De leukste cadeaus

Je kunt je vader natuurlijk ook verrassen met een gaaf cadeau of leuke cadeaubon. Denk bijvoorbeeld aan de volgende lokale winkels:

Activiteiten voor Vaderdag

Op zoek naar een manier om je vader te verrassen, maar wil je geen fysiek cadeau geven? Maak samen met je vader herinneringen voor het leven! In deze blog vind je stoere en actieve activiteiten om er samen met je vader een onvergetelijke Vaderdag van te maken.

Uit eten op Vaderdag

Houdt jouw vader ook van goed eten en drinken? Schenk je vader een een bierproeverij, eet samen onbeperkt pizza's of geniet eindeloos van de lekkerste tapas. Ben jij benieuwd waar je dit kan doen in de stad? Check dan snel deze blog voor de beste tips waar je samen met je vader de hele dag kan genieten.

Nog meer tips?

Heb jij nog meer tips voor Vaderdag of organiseer je zelf een activiteit? Laat het ons weten en stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram! Mailen kan natuurlijk ook.

Bo Enschede blog tips
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo

Bo is enkele jaren geleden vanuit het midden van het land naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken en vertelt je graag hoe Enschede écht is.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs