Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Verhoef - Enschede PromotieGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo

Verras je vader voor Vaderdag

Leestijd 2-3 min

Elke derde zondag in juni is het Vaderdag! Wij verzamelen alle tips waarmee jij jouw vader(figuur) kunt verrassen.

Vaders worden op een dag in het jaar extra verwend. Elke derde zondag in juni is het Vaderdag en dit jaar is dat op 20 juni. Ik geef je graag inspiratie voor mooie mannencadeaus voor alle vaders, opa's, stief- en schoonvaders en alle andere soorten papa's!

Deze blog wordt continu aangevuld.

Vaderdag uitjes

Campground Twente biedt dit jaar de spannendste Vaderdag ooit! In het weekend van 18 t/m 20 juni kunnen alle kamperende vaders abseilen van de 15 meter hoge verkeerstoren. Wil jij hier bij zijn met je vader? Boek dan nu je verblijf en zet een vinkje bij het Vaderdagarrangement!

Air Stanislaus gaat vanaf 29 mei open! Een heus biercafé op Vliegveld Twenthe. Een perfecte plek om ultiem te genieten met je vader. Liever iets dichterbij het centrum? Op het Wilminkplein vind je ook weer de pop-up Sjikkertuin van Stanislaus Brewskovitch.

Abseilen Vliegveld Twenthe
Vaderdag Enschede

Borrelen met je vader

Holy Pasta en Little Ribhouse Texas van de Twentsche Foodhal hebben iets leuks bedacht: een speciale papa plank. De plank is gevuld met allerlei lekkers van de twee keukens en er zit een biertje bij. Je kunt hem ook bestellen om mee te nemen, hoe leuk is dat?! Zie hun Instagram voor meer informatie.

Bij Bourgondische Planken is het altijd Vaderdag als je hun heerlijke mannenplank besteld. De plank is rijkelijk belegd met Italiaanse en Spaanse delicatessen. Veel ham en worst en pittige mannenkaas. Ook perfect voor bij een goede whisky (die je uiteraard kunt kopen bij Gall & Gall of Mitra)!

Bij Van Doorn & Doorn kunnen de vaders natuurlijk niet achterblijven. Trakteer je vader op hun Vaderdag-deal: Black Angus Beefburger met een saus van Honing-Tripel bier en een Honing-Tripel biertje. Kijk hier voor meer informatie.

Liever ergens borrelen met je vader? Dat kan natuurlijk ook! De terrassen zijn weer geopend en wie weet kunnen we op Vaderdag nog wel meer. Bij De Beiaard kun je een High Beer met je vader doen! Geniet van 7 proefglazen speciaalbier in combinatie met heerlijke hapjes. Ook Proeflokaal Belgi√ę heeft een High Beer, waar je een bourgondische plank gepaard met meerdere bieren krijgt.

Mannenplank Vaderdag

De leukste cadeaus

Liefde gaat door de maag toch? Dat geldt natuurlijk ook heel goed voor papa's. Maak hem op Vaderdag eens blij met een gaaf pakket van Oil & Vinegar. Zij hebben de perfecte cadeaus voor je samengesteld. Kijk op hun Facebookpagina voor inspiratie.

Je kunt je vader natuurlijk ook verrassen met een gaaf cadeau of leuke cadeaubon. Denk bijvoorbeeld aan de volgende lokale winkels:

Nog meer tips?

Heb jij nog meer tips voor Vaderdag of organiseer je zelf een activiteit? Laat het ons weten en stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram! Mailen kan natuurlijk ook.

Bo Verhoef - Enschede Promotie
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo

Bo is enkele jaren geleden naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs