Daghap

Na een dagje shoppen of een dag hard werken is het erg fijn als je zelf niet hoeft te koken. Een daghap is dan een uitkomst. Veel eetcafés, bars en restaurants serveren een dagschotel of dagmenu voor een lage prijs. Bekijk hier de eetgelegenheden waar je een lekkere daghap kunt eten. Op de site van Hap de Dag zie je welke daghap er bij welk restaurant wordt geserveerd.

 1. Eetcafé CP

  Eetcafé CP

  Eetcafé CP is een sfeervol café met eetgelegenheid. Er wordt gewerkt met een uitgebreide kaart, maar ook met een daghapkaart die elke twee weken wordt aangepast.

 2. Fellini Enschede

  Fellini Enschede

  De ingrediënten van het goede leven spelen bij Fellini de hoofdrol. Of je nu komt ontbijten, lunchen, dineren of een topavond in de club wilt beleven. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita.

 3. Novi Gran Caffè

  Novi Gran Caffè

  Bij Novi Gran Caffé kun je heerlijk Italiaans eten. Kom langs voor ontbijt, lunch, koffie, borrel of een gezellige bijeenkomst.

 4. ONS Eten en Drinken

  ONS Eten en Drinken

  ONS eten&drinken is sinds september 2008 gevestigd aan de Walstraat in het centrum van Enschede op een steenworp afstand van de Oude Markt.

 5. Atrium

  Atrium

  De gezellige sfeer voert in dit eetcafé de boventoon. Eetcafé Atrium bevindt zich in hartje Enschede, in de buurt van de Oude Kerk.

 6. Cafe & Bar Celona

  Cafe & Bar Celona

  Bij Cafe & Bar Celona kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Van heerlijke tapas en soepen tot smakelijke cocktails.

 7. Café Sprakel

  Café Sprakel

  Café Sprakel staat voor eten, drinken en gezelligheid. In deze bruine kroeg is het altijd gezellig voor jong en oud.

 8. De Kater

  De Kater

  Café De Kater, voor een heerlijk broodje overdag, dineren in de vooravond of hapjes later op de avond, loungen op de banken of een krantje aan de stamtafel, een biertje of lekker kopje cappuccino.

 9. De Ouwe Compagnie

  De Ouwe Compagnie

  Dit gezellig eetcafé biedt een uitgebreide keus aan uitgebreide gerechten met een knipoog naar de Franse, Italiaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

 10. Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodos

  Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodos

  In restaurant Rhodos kun je genieten van overheerlijke Griekse gerechten, met diverse specialiteiten en de mooiste wijnen. Gastheer Aslan ontvangt je op zijn eigen manier en zorgt voor een onvergetelijke avond.

 11. Sam Sam

  Sam Sam

  Dé plek voor: een verlaat ontbijt, een kopje koffie met een krant of tijdschrift, een Grolsch of fris op het terras, een eenvoudige of uitgebreide lunch, een "High tea" met van alles uit eigen bakkerij, een diner of dagschotel, ook aansluitend op een theater of film bezoek.

 12. Steakhouse Goody's

  Steakhouse Goody's

  Velen hebben dit Steakhouse al ontdekt. Zij komen nog steeds om te genieten van de culinaire hoogstandjes van de chefkok en zijn mensen. De inrichting is enerzijds klassiek, anderzijds ook modern.