ONS Eten en Drinken

Vandaag geopend van
Vandaag 17:00 - 22:00
Adres
Walstraat 41, 7511 GG Enschede

ONS Eten en Drinken

ONS eten&drinken is sinds september 2008 gevestigd aan de Walstraat in het centrum van Enschede op een steenworp afstand van de Oude Markt.ONS eten&drinken is sinds september 2008 gevestigd aan de Walstraat in het centrum van Enschede op een steenworp afstand van de Oude Markt.

Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de monumentale Jacobuskerk en het bijbehorende parochiehuis. Het pand van ONS eten&drinken heeft door de jaren heen heel wat functies gekend, maar het oude karakter van het pand is in al die jaren gelukkig goed bewaard gebleven.

ONS biedt op twee intiem ingerichte etages, in een informele sfeer, de meest smakelijke gerechten. ONS biedt op de bovenste verdieping ook de mogelijkheid om gezellig te zitten met een hapje en een drankje en daar is ruimte voor eventueel een spelletje. ONS werkt met eerlijke producten en er wordt vooral gewerkt met producten uit de streek. Alle gerechten worden vers bereid in eigen keuken, van uw tournedos tot en met de mayonaise bij de zelf gesneden friet. Er wordt bij ONS vaak een verandering in de menukaart doorgevoerd om mee te kunnen gaan met de seizoenen en de wensen van de gasten. De menukaart biedt ook voor de vegetariër en de veganist veel opties en ze denken graag mee in geval van een dieet, intolerantie of een allergie.

ONS heeft naast goede wijnen, onder het mom van keep calm and love beer, vooral een zeer uitgebreide bierkaart met meer dan 85 verschillende bieren, van voornamelijk Nederlandse craft beer brouwerijen, voor de echte bierliefhebber!

Kom ONS ontdekken!