IJssalon Heinink

Vandaag geopend van
Vandaag 10:30 - 17:00
Adres
Wethouder Elhorststraat 2, 7543 TD Enschede

IJssalon Heinink

Een ijsje op de hand, een super de luxe ijscoupe of een lekkere kop koffie met zelfgemaakt gebak, maar ook lekkere belegde broodjes behoren tot het assortiment van IJssalon Heinink.

De hoek van de Wethouder Elhorst- en Zuiderstraat is sinds jaar en dag, om precies te zijn sinds 1947, een voor Enschedeërs bekende tussenstop. Even langslopen voor een hoorntje op de hand, overheerlijke ijscoupe of goede kop koffie. Het hart van het bedrijf is het ambachtelijk in eigen keuken bereide ijs in alle kleuren en smaken. En daar kun je alle kanten mee op, bewijzen Tim en Monique Heinink keer op keer: ijs op locatie, ijsworkshops en –kinderfeestjes, demonstraties en ijsbuffetten. Creatief met ijs noemen we dat. Laat dat maar aan Tim en Monique en hun team over. Ook verkoopt Heinink lekkere belegde broodjes.

“In een ijssalon heb je dagelijks te maken met vrolijke, lachende mensen. Want ijs, dat is altijd een feestje.” Aldus Tim en Monique Heinink. Samen met hun team van inmiddels zo’n 25 medewerkers zorgen ze dagelijks voor het lekkerste ijs. De talrijke ijssmaken worden dagelijks vers en met ware liefde voor het vak bereid. IJssalon Heinink is een familiebedrijf dat sinds 1947 bestaat. Inmiddels loopt de vierde (nog piepjonge) generatie Heinink in de zaak rond. Wie weet zit er een veelbelovende ijsbereider in spe tussen. Ze krijgen het tenslotte met de paplepel ingegoten